Υπόθεση κακοποίησης: «Θα σε κάψω και μετά θα σε πετάξω από το μπαλκόνι, μου έλεγε ο σύντροφος μου»

Υπόθεση κακοποίησης: «Θα σε κάψω και μετά θα σε πετάξω από το μπαλκόνι, μου έλεγε ο σύντροφος μου»

Η γυναίκα μίλησε για πρώτη φορά για τον εφιάλτη που ζούσε επί τρία χρόνια από πρώην σύντροφό της

Skandali
H συγγραφέας Φωτεινή Σκανδάλη παραχώρησε συνέντευξη στο Mega κια για πρώτη φορά κατήγγειλε δημόσια πρώην σύντροφο της για κατ’ επανάληψη κακοποίηση.

Η συγγραφέας εξομολογήθηκε πως έχει πέσει θύμα λεκτικής. συναισθηματικής, ψυχολογικής και σωματικής κακοποίησης. «Ήμουν σε μια σχέση κακοποιητική, η οποία διήρκεσε τρία χρόνια. Ένα βράδυ είχα πάει στους παραδοσιακούς χορούς, που κάνω δυο φορές την εβδομάδα, με περίμενε, εγώ ήμουν ιδρωμένη φυσικά από την πρόβα και μου λέει: «Θέλω να σε αγκαλιάσω». Κάνω μια πολύ μικρή κίνηση να τον απωθήσω λέγοντας πως «είμαι ιδρωμένη τώρα». Εκείνη ακριβώς τη στιγμή με σπρώχνει μέσα στην κρεβατοκάμαρα, μπαίνει μαζί μου, κλειδώνει την πόρτα και για τρεις ώρες με είχε κλειδωμένη. Μου έριξε δυο χαστούκια, έλεγε πράγματα ακατάληπτα, είχε πάρει τον αναπτήρα και τον πλησίαζε κοντά στο σεντόνι λέγοντας «θα σε κάψω και μετά θα σε πετάξω από το μπαλκόνι». Σπάει το πορτατίφ, που είχα στο κομοδίνο και μου έλεγε «βάλε το δάχτυλο σου στο ντουί για να πάθεις ηλεκτροπληξία». Κάποια στιγμή φώναξα «βοήθεια» και τότε έδειξε ότι συνήλθε, έλεγε «που είμαι; Τι έγινε; Τι είναι αυτά που είπα;». Με έβαλε στο μπάνιο, μου έβγαλε τα ρούχα και με έπλυνε με τρυφερότητα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2ievaxlc7ap)
«Δεν ήταν καθόλου υποστηρικτικός ως προς το κομμάτι της καριέρας μου. Υπήρχε καθαρή ζήλια, κυρίως στο κομμάτι της συγγραφής, έφτασε στο σημείο να με λέει «παραμυθατζού». Μια άλλη φορά πάλι κατέβαινα τις σκάλες τρέμοντας και όπως προχωρούσα για να φύγω, πεζή, αυτός με είχε ακολουθήσει και δεν είχα πάρει είδηση. Με κλώτσησε στη μέση του δρόμου. Εξαφανίστηκε και ένιωθα ενοχές ότι κάτα κάποιο τρόπο είχα προκαλέσει εγώ αυτή τη συμπεριφορά» είπε η κυρία Σκανδάλη στην σοκαριστική της περιγραφή.

Ειδήσεις σήμερα:

Euro 2024: Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου ο Ταγίπ Ερντογάν - Δείτε βίντεο


Φρίκη στην Εύβοια: Σκότωσαν μικρά γατάκια και τα πέταξαν στα σκουπίδια


Ο Μπάιντεν ξεκόβει ότι δεν αποσύρεται, αλλά πολλοί αναρωτούνται: Μήπως ήρθε η ώρα της Καμάλα Χάρις;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης