Ιωάννινα: Απατεώνας παρέσυρε αστυνομικό με το Ι.Χ. του και διέφυγε

Ιωάννινα: Απατεώνας παρέσυρε αστυνομικό με το Ι.Χ. του και διέφυγε

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή σπάζοντας το μπλόκο, αλλά λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή της πόλης και συνελήφθη 

peripoliko
Προσπάθησε να σκοτώσει έναν από τους αστυνομικούς που του έκαναν έλεγχο παρασύροντάς τον με το αυτοκίνητό του και διέφυγε κάνοντας «ράλι» με επικίνδυνους ελιγμούς στους δρόμους των Ιωαννίνων ένας 42χρονος, ο οποίος είχε εξαπατήσει τέσσερα άτομα και είχε καρπωθεί σχεδόν 30.000 ευρώ.

Έπειτα από την καταγγελία μιας γυναίκας, από την οποία είχε αποσπάσει την προηγούμενη ημέρα 900 ευρώ για την τοποθέτηση κλιματιστικού στο σπίτι της, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τον 42χρονο να κινείται με Ι.Χ. αυτοκίνητο, το απόγευμα της Παρασκευής. Όμως, εκείνος αρνήθηκε να βγει και χτύπησε με το όχημα έναν αστυνομικό, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να του καταφέρει και δεύτερο χτύπημα, το οποίο απέφυγε.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή σπάζοντας το μπλόκο, αλλά λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή της πόλης και συνελήφθη. Σε ένα δωμάτιο, βρέθηκε 1,38 γραμμάριο κοκαΐνης έτοιμης προς χρήση που είχε απλώσει σε μια γυάλινη επιφάνεια, ενώ κατασχέθηκαν 120 ευρώ και το αυτοκίνητό του.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης εξακριβώθηκε ότι τους τελευταίους έξι μήνες ο 42χρονος είχε εξαπατήσει και άλλα τρία άτομα, από τα οποία απέσπασε συνολικά 28.870 ευρώ με προσχήματα την τοποθέτηση κλιματιστικού, την μεσολάβησή του για την αγορά αυτοκινήτου σε συμφέρουσα τιμή ή την ανάληψη οικοδομικών εργασιών για την ανακαίνιση του σπιτιού τους.

Κλείσιμο
Ο 42χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων με την δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βία κατά υπαλλήλων, απάτη κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη οδήγηση και κατοχή ναρκωτικών, ενώ η έρευνα για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες απάτες συνεχίζεται.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέντε -συν μια- συμβουλές για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού - Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα


Σήμερα ο δεύτερος γύρος των εκλογών στη Γαλλία με ανοιχτό ενδεχόμενο να έχει η άκρα δεξιά την κοινοβουλευτική
πλειοψηφία


Επίθεση του Παντελή Καναράκη στη Ναταλία Γερμανού: Έβριζε τη Μενεγάκη πίσω από την πλάτη της - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης