Κορινθία: Διαρρήκτης πάλεψε με αστυνομικούς που τον καταδίωξαν

Κορινθία: Διαρρήκτης πάλεψε με αστυνομικούς που τον καταδίωξαν

Ο 30χρονος ήταν μέλος σπείρας που έκανε διαρρήξεις σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας - Αναζητούνται άλλοι δύο

xeiropedes_arxeio_n
Με επεισοδιακό τρόπο και μετά από πάλη με αστυνομικούς, τα οχήματα των οποίων εμβόλισε, συνελήφθη τελικά σε ένα χωριό του δήμου Ξυλοκάστρου– Ευρωστίνης ένας 30χρονος Έλληνας μέλος σπείρας που έκανε διαρρήξεις σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Κορίνθου που είχαν οργανώσει επιχείρηση αναζήτησης για τους διαρρήκτες που είχαν αρπάξει διάφορα τρόφιμα από ένα σπίτι, τα ξημερώματα του Σαββάτου, τους εντόπισαν να κινούνται με αυτοκίνητο και προσπάθησαν να τους σταματήσουν για έλεγχο. Όμως, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και συγκρούστηκε με τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα προκαλώντας υλικές ζημιές.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, αλλά οι αστυνομικοί πρόλαβαν τον 30χρονο, ο οποίος αντιστάθηκε και χτύπησε έναν από αυτούς στην προσπάθειά του να διαφύγει. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, προέκυψε ότι οι δράστες είχαν συγκροτήσει συμμορία για να κάνουν διαρρήξεις και χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητα, στα οποία τοποθετούσαν κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Το αυτοκίνητο του 30χρονου κατασχέθηκε και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που του άσκησε δίωξη για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές, απείθεια, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και βία κατά υπαλλήλων, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει και άλλους δύο 30χρονους που αναζητούνται, καθώς και άγνωστους συνεργούς τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Πού θα φτάσει η πράσινη κιλοβατώρα τον Ιούλιο - Τιμωρούνται οι ασυνεπείς καταναλωτές

Μητσοτάκης: Η ανάταξη του ΕΣΥ, οι 10.000 διορισμοί εκπαιδευτικών και η προβολή της Ελλάδας με το κλιπ των Coldplay


Την Πέμπτη απολογείται ο 44χρονος «Γιώργος» για τη δολοφονία του τοπογράφου - Πώς έφτασαν στα ίχνη του οι Αρχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης