Διακινούσε σημαντικές ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης στο Ηράκλειο Κρήτης - Συνελήφθη 30χρονος

Ο 30χρονος οδηγός συνελήφθη και προσήχθη για προανάκριση στην Δίωξη Ναρκωτικών

Την ώρα που οδηγούσε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του ένας 30χρονος Έλληνας, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. που είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ναρκωτικά και είχαν οργανώσει επιχείρηση για να τον αιφνιδιάσουν σε μια περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, το πρωί της Παρασκευής.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου που έγινε στο όχημα και σε έρευνες που ακολούθησαν στην κατοικία του, βρέθηκαν συνολικά 759,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 35,15 γραμμάρια κοκαΐνης, μια ζυγαριά, δυο κινητά και 240 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το Ι.Χ. αυτοκίνητό του. Ο 30χρονος οδηγός συνελήφθη και προσήχθη για προανάκριση στην Δίωξη Ναρκωτικών, απ’ όπου παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Πάνω στο αλισβερίσι για ένα “φιξάκι” κοκαΐνης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών μαζί με τον αγοραστή ένας Έλληνας στην πόλη των Τρικάλων και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου συνελήφθη και ένας συνεργός του. Ο σκύλος ανιχνευτής ξετρύπωσε στο σπίτι τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη σε μορφή “βράχου” και σκόνης συνολικού βάρους 6,1 γραμμαρίων, μια συσκευασία με λευκή σκόνη βάρους τεσσάρων γραμμαρίων που εστάλη για ανάλυση, 97 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, μια ζυγαριά ακριβείας και 196 ευρώ, ενώ στο σπίτι του δεύτερου διακινητή βρέθηκε αποξηραμένη κάνναβη βάρους 1,2 γραμμαρίου. Σε βάρος των τριών ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για και προμήθεια διακίνηση ναρκωτικών, κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

Έσπρωξε τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού και το έβαλε στα πόδια για να αποφύγει τον έλεγχο ένας 38χρονος Έλληνας, ο οποίος αποβιβάστηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης από το πλοίο που έφτασε από τον Πειραιά. Όμως, συνελήφθη μετά από καταδίωξη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή “βράχου” βάρους 9,28 γραμμαρίων, ένα φιαλίδιο με υγρή μεθαδόνη βάρους 88,69 γραμμαρίων και επτά ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή. Ο 38χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με κατηγορίες για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών, απείθεια, αντίσταση και βία κατά υπαλλήλων.

Ειδήσεις σήμερα:

Στο Πήλιο ο Παύλος Γλύξμπουργκ με τη Μαρί Σαντάλ - Δείτε φωτογραφίες

Σε ανοδική τροχιά η αγορά οικοπέδων στην Αττική - Πού κυμαίνεται το κόστος κατασκευής κατοικιών ανά τ.μ.


Νέο γλέντι με μπαλωθιές στο Ηράκλειο μετά την τραγωδία με τον θάνατο του 36χρονου από τον μπατζανάκη του - Βρέθηκαν 50 κάλυκες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr