Δίδυμο διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη στην Εύβοια

Oι δράστες χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες για το είδος και την ποσότητα των ναρκωτικών και του αντιτίμου που ζητούσαν

Με την συμπλήρωση ενός μήνα από τις 7 Ιουνίου που άρχισαν να επιδίδονται στην διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης στους χρήστες ναρκωτικών σε περιοχές της κεντρικής Εύβοιας, συνελήφθησαν με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφαλείας Χαλκίδας ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός.

Στις επικοινωνίες τους με τους αγοραστές μέσω κινητών, οι δράστες χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες για το είδος και την ποσότητα των ναρκωτικών και του αντιτίμου που ζητούσαν και πήγαιναν στα ραντεβού με αυτούς με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως μέσα μεταφοράς των ναρκωτικών.

Σε έρευνες που έγιναν ταυτόχρονα στα σπίτια των δραστών και στην κατοχή τους, οι αστυνομικοί βρήκαν τρεις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 144 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 270,3 γραμμαρίων, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, σακούλες τροφίμων για την συσκευασία των ναρκωτικών, ένα ψαλίδι και ένα κουτάλι με εμφανή κοκαΐνης και ένα χάρτινο ποτήρι με υπολείμματα κάνναβης.

Επιπλέον, κατέσχεσαν τρία κινητά και μετρητά ύψους 3.900 ευρώ που προέρχονταν από την εγκληματική τους δραστηριότητα. Σε βάρος των δυο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Σε αυτήν, περιλαμβάνονται και άλλα επτά άτομα στα οποία πούλησαν ναρκωτικά.




Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη μέρα της Γαλλίας μετά τη μεγάλη ανατροπή - Τα 4 σενάρια για τη νέα κυβέρνηση

Απολύθηκε παρουσιάστρια που πήρε συνέντευξη στον Μπάιντεν, της είχαν δώσει «σκονάκι» από τον Λευκό Οίκο

Το πρώτο μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την πρόκριση στο Παρίσι: Δεν μπορούσα ποτέ να κρυφτώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr