Μαρούσι: Ανατροπή στο φονικό σε κλαμπ - Βίντεο δείχνει ότι ο δολοφόνος μαχαίρωσε τον 23χρονο χωρίς να απειληθεί

Το θύμα μαχαιρωμένο στον λαιμό έβγαλε πιστόλι, αλλά δεν είχε δύναμη να πατήσει τη σκανδάλη - Άφαντος ο δράστης 70 ημέρες αργότερα

Ανατροπή στην υπόθεση του φονικού καβγά που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 28ης Απριλίου έξω από γνωστό club στο Μαρούσι με απολογισμό έναν 23χρονο νεκρό και δύο τραυματίες φέρνει το πόρισμα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών καθώς και δύο βίντεο-ντοκουμέντα από τη δικογραφία τα οποία φέρνει στο «φως» το protothema.gr.

Σε αυτά διακρίνεται πως ο 23χρονος πέφτει νεκρός από το μαχαίρι του δράστη ο οποίος έχει αποφασίσει να τον «τελειώσει» χωρίς προηγουμένως το θύμα να τον έχει απειλήσει με όπλο, όπως είχε διαρρεύσει αρχικά. Η πρώτη εικόνα για το αιματηρό περιστατικό ήταν πως ο 23χρονος έβγαλε ένα όπλο και το έστρεψε προς την πλευρά του 24χρονου δράστη με αποτέλεσμα αυτός να του καρφώσει το μαχαίρι στο λαιμό προκειμένου να σωθεί.

Ωστόσο, στα βίντεο-ντοκουμέντα που παρουσιάζει το protothema.gr φαίνεται πως ο δράστης βγαίνει μέσα από το club αποφασισμένος να σκοτώσει. Μαζί του βγαίνουν σε παράταξη έξι ακόμη άτομα από την παρέα ενώ ο ίδιος έχει το χέρι του στην αριστερή τσέπη του παντελονιού όπου κρύβει το μαχαίρι.

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Δείτε τα βίντεο ντοκουμέντο:

Ο 23χρονος βρίσκεται έξω από το γνωστό club μετά από μήνυμα που έλαβε από ένα φίλο του με το οποίο του ζητούσε βοήθεια. Ο δράστης τρέχει προς την πλευρά του και μέσα σε 10 δευτερόλεπτα του καταφέρνει ένα θανάσιμο πλήγμα μαχαιρώνοντάς τον στην καρωτίδα.

Οπότε και ο 23χρονος, αιμόφυρτος και πέφτοντας στο έδαφος, βγάζει ένα πιστόλι από το τσαντάκι του και προσπαθεί να απαντήσει.

Ωστόσο, χάνει πολύ αίμα και δεν έχει δύναμη να πατήσει τη σκανδάλη με αποτέλεσμα το όπλο να μπλοκάρει. Στη συνέχεια απομακρύνεται από το σημείο και λίγα μέτρα πιο δίπλα πέφτει αναίσθητος στο έδαφος ενώ ο 24χρονος επιστρέφει τρέχοντας στο club.

Στις καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, οι φίλοι του δράστη περιγράφουν την ψυχραιμία και την κυνικότητα με την οποία κινείται ο 24χρονος ελάχιστα λεπτά μετά το άγριο φονικό.

Κατευθύνεται προς το τραπέζι που κάθεται η παρέα του και σαν να μην συμβαίνει τίποτα παίρνει την κοπέλα του και εξαφανίζονται από το νυχτερινό κέντρο.

«Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε ο Κ., ο οποίος είχε αίματα στα ρούχα του. Ο Κ., ο οποίος ήταν ψύχραιμος, μας είπε ότι έξω έχει γίνει χαμός. Εγώ τον ρώτησα γιατί είχε αίματα και εκείνος μου απάντησε πως δεν είχε γίνει κάτι και πως όλα ήταν καλά. Μετά από αυτό ο Κ. έφυγε και δεν τον ξαναείδα», αναφέρει στην κατάθεσή της μια από τις φίλες του δράστη η οποία το μοιραίο βράδυ βρισκόταν μαζί του στο club.

Οι σκληρές εικόνες με τον 24χρονο να δολοφονεί εντελώς απρόκλητα το θύμα αποτυπώνονται και στο πόρισμα της δικογραφίας που σχημάτισαν οι Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα αναφέρει:

«Λίγα δευτερόλεπτα μετά την έξοδο των ατόμων από το μαγαζί φαίνεται να λαμβάνει χώρα συμπλοκή μεταξύ του Κ., του Ν. και του Δ. κατά τη διάρκεια της οποίας ο Κ. χτυπά με μαχαίρι τον Ν. στο λαιμό, ο οποίος αμέσως μετά το χτύπημα που δέχεται βγάζει από το τσαντάκι που είχε περασμένο χιαστί στο στήθος του ένα πιστόλι και προσπαθεί να πυροβολήσει τον Κ. τη στιγμή που εκείνος τρέχοντας επιστρέφει στο εσωτερικό του μαγαζιού».

Το χτύπημα ήταν "επαγγελματικό" και δολοφονικό καθώς, όπως αναφέρει στην έκθεσή του ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του 23χρονου, προκάλεσε «τρώση καρωτίδας» και σχεδόν ακαριαίο θάνατο του θύματος.

Βασιζόμενοι σε αυτά τα στοιχεία οι Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 24χρονου για Ανθρωποκτονία με Δόλο σε Ήρεμη Ψυχική Κατάσταση.

Ωστόσο, 70 ημέρες μετά το φονικό ο δράστης παραμένει άφαντος την ώρα που η οικογένεια του 23χρονου, μέσω της δικηγόρου της, κ. Μαρίας Βαγενά, ζητά την αποκατάσταση της μνήμης του παιδιού τους και μια δικαίωση μέσα από τη σύλληψη και την τιμωρία του δράστη.


Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη μέρα της Γαλλίας μετά τη μεγάλη ανατροπή - Τα 4 σενάρια για τη νέα κυβέρνηση

Οδηγός για το Μηχανογραφικό: Οι περιζήτητες σχολές, τα κρυφά διαμάντια και τα τμήματα που εξισώνονται με τα Πολυτεχνεία

Το πρώτο μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την πρόκριση στο Παρίσι: Δεν μπορούσα ποτέ να κρυφτώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr