Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών σε κλαμπ στη Ζάκυνθο

Mια παρέα νεαρών Βέλγων που παραθερίζουν στο νησί διαπληκτίστηκαν με νεαρούς Αλβανούς θαμώνες και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια

Για μια ακόμη φορά, η Ζάκυνθος αναστατώθηκε από μια αιματηρή συμπλοκή που ξέσπασε για άγνωστους λόγους μεταξύ αλλοδαπών θαμώνων ενός νυχτερινού μαγαζιού στην περιοχή των Λαζαρέτων και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο από αυτούς, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα κλαμπ της περιοχής, όταν μια παρέα νεαρών Βέλγων που παραθερίζουν στο νησί διαπληκτίστηκαν με νεαρούς Αλβανούς θαμώνες και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια. Κατά την διάρκεια της συμπλοκής, έσπασαν μπουκάλια και ποτήρια και δύο από τους Βέλγους έπεσαν στο δάπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν από τα σπασμένα γυαλιά.

Οι νεαροί τουρίστες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από το οποίο αποχώρησε ο ένας μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ ο άλλος παρέμεινε για νοσηλεία καθώς είχε υποστεί βαθιά τραύματα στο πόδι. Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο κλαμπ προσήγαν ως υπόπτους δυο νεαρούς Αλβανούς, όμως οι τραυματίες δεν τους αναγνώρισαν και αφέθηκαν ελεύθεροι.



Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη μέρα της Γαλλίας μετά τη μεγάλη ανατροπή - Τα 4 σενάρια για τη νέα κυβέρνηση

Απολύθηκε παρουσιάστρια που πήρε συνέντευξη στον Μπάιντεν, της είχαν δώσει «σκονάκι» από τον Λευκό Οίκο

Το πρώτο μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την πρόκριση στο Παρίσι: Δεν μπορούσα ποτέ να κρυφτώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr