Θεσσαλονίκη: Συμπληρωματική απολογία έδωσε ο 42χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο του πατέρα του - Διώκεται και για ξυλοδαρμό της μητέρας του

Θεσσαλονίκη: Συμπληρωματική απολογία έδωσε ο 42χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο του πατέρα του - Διώκεται και για ξυλοδαρμό της μητέρας του

Επιμένει ότι ο πατέρας του τραυματίστηκε όταν έπεσε στο μπάνιο και ότι δεν άσκησε βία εναντίον του

thessaloniki-42hronos-xr
Το «κατώφλι» της 5ης τακτικής ανακρίτριας πέρασε το πρωί της Δευτέρας ο 42χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον πατέρα του μέσα στο διαμέρισμά τους στην Τούμπα Θεσσαλονίκης και λίγες ημέρες αργότερα ο 82χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Ο κατηγορούμενος που, μετά τον θάνατο του πατέρα του, διώκεται για ανθρωποκτονία με δόλο, κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική απολογία και, σύμφωνα με πληροφορίες, επιμένει ότι ο πατέρας του τραυματίστηκε όταν έπεσε στο μπάνιο και ότι δεν άσκησε βία εναντίον του. Ο 42χρονος ισχυρίζεται ότι μετά από λογομαχία που είχε με τον ηλικιωμένο αποχώρησε και δε γνωρίζει τι συνέβη.

Μετά την συμπληρωματική απολογία του ο 42χρονος επιστρέφει στις φυλακές καθώς την προηγούμενη εβδομάδα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε και ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος της μητέρας του, η οποία και κατέθεσε στην ανακρίτρια την περασμένη Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλικιωμένη μητέρα του κατηγορουμένου και σύζυγος του θύματος, υπερασπίζεται το σενάριο του γιου της παρότι και η ίδια είχε εμφανείς μώλωπες και σημάδια στο πρόσωπο, λέγοντας ότι γλίστρησε και έπεσε στο μπάνιο.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, 30 Ιουνίου, όταν ο 82χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Παπανικολάου" με έντονο πόνο στα πλευρά και κεφαλαλγία, ενώ φέρεται πως αποκάλυψε στον γιατρό που τον εξέτασε ότι ο γιος του ξυλοκόπησε τον ίδιο και τη σύζυγό του.

Ο γιατρός του "Παπανικολάου" ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. και ύστερα από την κατάθεση που έδωσε ο 42χρονος γιος του, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες. Η σύζυγος του ηλικιωμένου αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο 82χρονος γλίστρησε κι έπεσε στην μπανιέρα καθώς βρισκόταν μόνος του στο διαμέρισμα, ενώ ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ επειδή ο σύζυγός ζαλίζονταν.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την πράξη που του αποδίδεται και κατά πληροφορίες, φέρεται να απολογήθηκε ότι είχε λογομαχία με το πατέρα του, αλλά αρνείται ότι άσκησε βία εναντίον του.


Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη μέρα της Γαλλίας μετά τη μεγάλη ανατροπή - Τα 4 σενάρια για τη νέα κυβέρνηση

Οδηγός για το Μηχανογραφικό: Οι περιζήτητες σχολές, τα κρυφά διαμάντια και τα τμήματα που εξισώνονται με τα Πολυτεχνεία

Το πρώτο μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την πρόκριση στο Παρίσι: Δεν μπορούσα ποτέ να κρυφτώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης