Μιχάλης Πικραμένος: Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου προέδρου του ΣτΕ στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης

Εξέθεσε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης τις σκέψεις του για τον τρόπο λειτουργίας του Συμβουλίου της Επικρατείας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη και τον υφυπουργό Δικαιοσύνη Ιωάννη Μπούγα, πραγματοποίησε σήμερα, λίγα 24ωρα μετά την επιλογή του από το υπουργικό συμβούλιο ο νέος πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Μιχάλης Πικραμένος.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνη ευχήθηκαν καλή τριετή θητεία στο έργο του κ. Πικραμένου, «το οποίο συμπίπτει χρονικά με την πρόσφατη ψήφιση από τη Βουλή των νέων δικονομικών διατάξεων που διέπουν τη διαδικασία ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας με σκοπό την ταχύτερη διεξαγωγή της δίκης στο Ανώτατο Δικαστήριο και τον δραστικό περιορισμό των αναβολών» όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Από την πλευρά του, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, ο κ. Πικραμένος εξέθεσε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης «τις σκέψεις του για τον τρόπο λειτουργίας του Συμβουλίου της Επικρατείας, την καλύτερη αξιοποίηση των διατάξεων της νέας Δικονομίας του ΣτΕ για ταχύτερη και αποτελεσματικότερη απονομή της Δικαιοσύνης, καθώς και τη βέλτιστη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών».

Ειδήσεις σήμερα:

Airbnb: Ενοικιάζονται ένα εκατομμύριο κλίνες, έρχονται αλλαγές στα μέτρα από τον Σεπτέμβριο

Φωτογραφίες-ντοκουμέντα από τις συναλλαγές των μελών της οργάνωσης εκβιαστών του δήμου Αθηναίων

Πρώτη απόφαση για υιοθεσία από ομόφυλο ζευγάρι στην Ελλάδα - Γυναίκες είχαν υιοθετήσει κοριτσάκι στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr