Θεσσαλονίκη: Υπάλληλος βενζινάδικου κρέμεται από ΙΧ που έφυγε χωρίς να πληρώσει - Δείτε βίντεο

Ο 24χρονος δεν δίστασε να αναπτύξει ταχύτητα και να φύγει αδιαφορώντας για τον υπάλληλο ο οποίος κρεμόταν - Από το περιστατικό ο εργαζόμενος τραυματίστηκε στο κεφάλι και τα χέρια και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 24χρονος Ρομά πατάει γκάζι και σέρνει με το αυτοκίνητο τον υπάλληλο του βενζινάδικου στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, προσπαθώντας να φύγει για να μη πληρώσει τα καύσιμα που έβαλε στο όχημα που οδηγούσε, δημοσιεύει το protothema.gr.

Το περιστατικό σημειώθηκε ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, με τις κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου υγρών καυσίμων να καταγράφουν καρέ καρέ τις κινήσεις του νεαρού και τον τραυματισμό του 56χρονου εργαζομένου, όταν κυριολεκτικά «γραπώθηκε» από το όχημα στην προσπάθειά του να σταματήσει τον δράστη.

Δείτε το βίντεο:

Στο βίντεο αποτυπώνεται η στιγμή που ο υπάλληλος του πρατηρίου βάζει 25 ευρώ βενζίνη στο όχημα και όταν αφήνει την μάνικα για να κλείσει την τάπα του ρεζερβουάρ ο νεαρός πατάει γκάζι για να φύγει χωρίς να πληρώσει. Τότε, ο 56χρονος πιάνεται από το παράθυρο του οχήματος και ο νεαρός αναπτύσσει ταχύτητα και τον σέρνει για αρκετά μέτρα, μέχρι τελικά να καταλήξει στο έδαφος. Μπροστά στο περιστατικό ήταν ένας πελάτης του πρατηρίου που κοιτούσε αποσβολωμένος όσα συνέβαιναν αλλά και διερχόμενοι οδηγοί που είδαν τον 56χρονο να κρέμεται από το αυτοκίνητο ακόμα και όταν βγήκε στην κεντρική οδό.

Από το περιστατικό ο εργαζόμενος τραυματίστηκε στο κεφάλι και τα χέρια και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου για τις πρώτες βοήθειες.

Ο 24χρονος συνελήφθη μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Εις βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για ληστεία και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή από όπου έλαβε προθεσμία για αύριο και παραμένει υπό κράτηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Airbnb: Ενοικιάζονται ένα εκατομμύριο κλίνες, έρχονται αλλαγές στα μέτρα από τον Σεπτέμβριο

Φωτογραφίες-ντοκουμέντα από τις συναλλαγές των μελών της οργάνωσης εκβιαστών του δήμου Αθηναίων

Πρώτη απόφαση για υιοθεσία από ομόφυλο ζευγάρι στην Ελλάδα - Γυναίκες είχαν υιοθετήσει κοριτσάκι στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr