Μία σύλληψη και πρόστιμα για φωτιές σε Χανιά, Κέρκυρα, Ηλεία, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη και Εύβοια

Μία σύλληψη και πρόστιμα για φωτιές σε Χανιά, Κέρκυρα, Ηλεία, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη και Εύβοια

Συνολικά 34 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

fotia-tora
Σε μία σύλληψη, αλλά και στην επιβολή διοικητικών προστίμων για τις φωτιές σε Χανιά, Κέρκυρα, Ηλεία, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη και Εύβοια, προχώρησε η Πυροσβεστική.

Ειδικότερα:

- Συνελήφθη σήμερα 08 Ιουλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Χανίων, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση θερμών εργασιών σε οικοπεδικό χώρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Ξυλοκαμάρα, του Δήμου Χανίων, στην Κρήτη και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.320,31€.

- Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.875€, σήμερα 08 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κέρκυρας, σε ημεδαπή, η οποία προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Πετρίτης, του Δήμου Νότιας Κέρκυρας.

- Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.075,39€, σήμερα 08 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αμαλιάδας, σε ημεδαπή, για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Λαβδέϊκα, του Δήμου Αμαλιάδας, στην Ηλεία.

- Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.953,12€, χθες 07 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ιωαννίνων, σε εταιρία διαχείρισης απορριμμάτων, για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε εντός χώρου υγειονομικής ταφής απορριμμάτων, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Ελληνικού, του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, στα Ιωάννινα.

- Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.250€, χθες 07 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της 2ης ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Ταγαράδων, του Δήμου Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

- Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.968,75€, χθες 07 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Χαλκίδας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Καμαρίτσας, του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, στην Εύβοια.

Ειδήσεις σήμερα:

Η στιγμή που η φρεγάτα ΨΑΡΑ καταρρίπτει drone των Χούτι - Δείτε βίντεο

Δραματική επιχείρηση διάσωσης ναυαγού ανάμεσα σε Τήνο-Μύκονο, δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ποια αυτοκίνητα διάλεξαν πολιτικοί αρχηγοί και βουλευτές - SUV, υβριδικά αλλά και diesel

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης