Άγριο ξύλο με πρωταγωνιστές τους Κροάτες Σάριτς και Ζούμπατς σε κλαμπ της παραλιακής - Δείτε βίντεο

Άγριο ξύλο με πρωταγωνιστές τους Κροάτες Σάριτς και Ζούμπατς σε κλαμπ της παραλιακής - Δείτε βίντεο

Το επεισόδιο, σύμφωνα με την αποκάλυψη του ΤΜΖ, σημειώθηκε λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό των Κροατών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έπειτα από την ήττα της Εθνικής τους ομάδας στο ΣΕΦ από την Ελλάδα

subca-saric-m
Xαμός έγινε σε νυχτερινό κλαμπ της Αθήνας τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/7) με τους Ντάριο Σάριτς και Ίβιτσα Ζούμπατς, μετά το ματς της Κροατίας με την Ελλάδα.

Οι δύο σταρ του ΝΒΑ πρωταγωνίστησαν σε καβγά στο γνωστό νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής, όπως φαίνεται και από το παρακάτω video του TMZ.

Δείτε βίντεο:



Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό των Κροατών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά τη νίκη της Εθνικής μας. Αρχικά ο Ζούμπατς πιάστηκε στα χέρια με αρκετούς άνδρες που φαίνεται να είναι οι security του club, όπως τονίζει το TMZ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ζούμπατς (αγωνίζεται με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο ΝΒΑ) είχε έντονο διάλογο με τους άνδρες και ο Σάριτς (παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς) προσπάθησε να τον βοηθήσει, πριν δεχθεί χτύπημα με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος.

Ο Σάριτς προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Ζούμπατς, ο οποίος όμως φαίνεται να χτυπήθηκε από άλλον. Μάλιστα, κάποιος έκανε κεφαλοκλείδωμα στον Σάριτς και τον έριξε στο έδαφος ενώ δέχτηκε και χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, δεν υπήρχε αστυνομία στο σημείο την ώρα του επεισοδίου, ενώ δεν έχει γίνει κάποιο επίσημο σχόλιο από την κροατική ομοσπονδία μπάσκετ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το gazzetta.gr, μαζί με τους δύο Κροάτες NBAers ήταν και ο συμπατριώτης τους και αμυντικός του Παναθηναϊκού, Τιν Γεντβάι, ο οποίος δεν συμμετείχε στο επεισόδιο, ωστόσο οδηγήθηκε μαζί τους στην έξοδο από το κλαμπ.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρούσι: Οι τελευταίες στιγμές πριν και μετά το φονικό - Πώς ο δολοφόνος διαφεύγει μετά το μαχαίρωμα

Εκλογές σε Γαλλία και Βρετανία - Τα παράδοξα της κάλπης: Όταν οι περισσότερες ψήφοι δεν αρκούν για τη νίκη

Κύκλωμα εκβιαστών: Τα δύο αρχηγικά μέλη είχαν ερωτική σχέση - Στην οργάνωση και υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης