Δολοφονία στο Ψυχικό: Από πάρκινγκ στο Μαρούσι ξεκίνησε ο δράστης για να σκοτώσει τον τοπογράφο - Τι αποκαλύπτει το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ

Όσα είπε στις αρχές η σύντροφος του δράστη για έναν εργολάβο στη Μύκονο - Οι διαδρομές στο Ψυχικό από πάρκινγκ στο Μαρούσι, σε συγκρότημα που ζούσε η αδερφή του δράστη

Η ακτινογραφία της άγριας δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό αποτυπώνεται στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. που φέρνει στο φως το protothema.gr.

Όπως προκύπτει από τα έγγραφα, άτομα από το περιβάλλον του Στάθη ανέφεραν ότι ο τοπογράφος είχε τσακωθεί στο παρελθόν με έναν εργολάβο της Μυκόνου. Μάλιστα φιλικό πρόσωπο του Στάθη ανέφερε στις Αρχές ότι ο 54χρονος θεωρούσε πως ο εργολάβος αυτός ήταν πίσω από την επίθεση που είχε γίνει σε βάρος του έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι το 2021.

Αξιοσημείωτο είναι δε το γεγονός ότι σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η σύντροφος του άνδρα που συνελήφθη και κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός, λίγους μήνες πριν τη δολοφονία ο συλληφθείς και η ίδια είχαν μεταβεί δύο φορές στη Μύκονο, όπου μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος είχε συναντήσει τον εργολάβο.

Το σκούτερ που χρησιμοποίησε ο δράστης της δολοφονίας εντοπίζεται τη μέρα που έγινε το έγκλημα και μια ημέρα πριν ο ίδιος ξεκινά από ένα υπόγειο πάρκινγκ ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα από τις κάμερες, διαπιστώθηκε στις 6.50 της 1ης Ιουλίου να εισέρχεται στον χώρο στάθμευσης ένα ανοιχτόχρωμο αυτοκίνητο. Στις 7.04 το σκούτερ εντοπίζεται πρώτη φορά να εξέρχεται από τον χώρο στάθμευσης. Στις 8.50 το σκούτερ καταγράφεται να στρίβει από την Αποστόλου Παύλου στην Ηπείρου. Λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στις 9.03 εξέρχεται από τον χώρο στάθμευσης μία μαύρη μηχανή μεγάλου κυβισμού BMW.

Την ημέρα της δολοφονίας, 2 Ιουλίου, και συγκεκριμένα στις 7.02, εντοπίζεται να εισέρχεται στον χώρο στάθμευσης η μαύρη BMW. Μετά από 12 λεπτά περίπου και συγκεκριμένα στις 7.14 καταγράφεται το σκούτερ να εξέρχεται από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης. Μετά την δολοφονία το σκούτερ επιστρέφει στο πάρκινγκ στις 8.32 και στις 9.05 εξέρχεται από αυτό η μαύρη BMW.

Τέλος πρώτες πρωινές ώρες της 3 Ιουλίου και συγκεκριμένα στις 00.34 καταγράφεται να μεταβαίνει και να εισέρχεται στο υπόγειο πάρκινγκ το ίδιο ανοιχτόχρωμο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε και την 1η Ιουλίου. Το αυτοκίνητο αυτό αποχωρεί μαζί με το σκούτερ στις 00.37.

Μετά από έρευνα και συλλογή οπτικού υλικού προέκυψε ότι η μηχανή αυτή ανήκει στον άνδρα που συνελήφθη για τη δολοφονία. Μάλιστα και η σύντροφος του ανέφερε στις Αρχές ότι τόσο την 1η όσο και την 2η Ιουλίου ο άνδρας έφυγε από το σπίτι τους νωρίς το πρωί.

Επίσης, όπως προέκυψε από την προανάκριση, σε ένα από τα διαμερίσματα του συγκροτήματος που βρίσκεται το πάρκινγκ όπου εντοπίστηκε το σκούτερ διαμένει η αδερφή του κατηγορούμενου, η οποία επιβεβαίωσε στις Αρχές ότι του είχε παραχωρήσει κλειδί για μια αποθήκη και τηλεχειριστήριο για μία θέση στάθμευσης.



Ειδήσεις σήμερα:

Δεύτερη ημέρα με 40άρια και μελτέμι - Πού υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς


Άγριο ξύλο με Ζούμπατς και Σάριτς σε κλαμπ της παραλιακής - Τους επιτέθηκαν και υπερασπίστηκαν τους εαυτούς τους, λένε οι Κροάτες

Από πάρκινγκ στο Μαρούσι ξεκίνησε ο δράστης για να σκοτώσει τον τοπογράφο - Τι αποκαλύπτει το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr