Κεφαλονιά: Ανήλικοι σε ομάδα Ελλήνων που λήστεψαν τουρίστες

Κεφαλονιά: Ανήλικοι σε ομάδα Ελλήνων που λήστεψαν τουρίστες

Τα θύματα κατέθεσαν ότι οι δράστες τους επιτέθηκαν με γροθιές, κλωτσιές και ένα μεταλλικό κλομπ και τους άρπαξαν 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο

xeiropedes_neos_arthro
Επίθεση εναντίον τεσσάρων αλλοδαπών τουριστών ηλικίας 21 ως 25 χρόνων εξαπέλυσε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στην πλατεία του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά μια ομάδα περίπου δέκα νεαρών Ελλήνων, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι, τους χτύπησαν άγρια και τους λήστεψαν.

Όπως κατήγγειλαν τα θύματα, οι δράστες τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες χτυπώντας τους με γροθιές, με κλωτσιές και με ένα μεταλλικό κλομπ και τους άρπαξαν 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Από την εξέταση του υλικού που είχαν καταγράψει κάμερες στην περιοχή, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ταυτοποίησαν τέσσερις νεαρούς ηλικίας 16 ως 20 χρόνων που συμμετείχαν στη ληστεία.

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ τους εντόπισαν μετά από αναζητήσεις και τους συνέλαβαν, το μεσημέρι του Σαββάτου. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, βρέθηκε το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο το οποίο επιστράφηκε στον κάτοχό του.

Σε βάρος των τεσσάρων δραστών, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και πρόκληση επικίνδυνων και απλών σωματικών βλαβών από κοινού, ενώ ένας 17χρονος κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσία περί όπλων. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων δραστών συνεχίζονται και ήδη έχει ταυτοποιηθεί άλλος ένας 16χρονος που αναζητείται.



Ειδήσεις σήμερα:

Άγριο ξύλο με Ζούμπατς και Σάριτς σε κλαμπ της παραλιακής - Τους επιτέθηκαν και υπερασπίστηκαν τους εαυτούς τους, λένε οι Κροάτες

Από πάρκινγκ στο Μαρούσι ξεκίνησε ο δράστης για να σκοτώσει τον τοπογράφο - Τι αποκαλύπτει το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ

Υψηλόβαθμη υπάλληλος του υπ. Πολιτισμού στα μέλη του κυκλώματος που πουλούσε προστασία σε καταστηματάρχες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης