Φωτιά στην Πάτρα: Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Καραμανδάνειου νοσοκομείου Παίδων

Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, λόγω των προβλημάτων από τη φωτιά στην περιοχή Γηροκομειού

Αναστέλλεται προσωρινά, με απόφαση του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, η λειτουργία του «Καραμανδάνειου» νοσοκομείου Παίδων της Πάτρας.

Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, λόγω των προβλημάτων από τη φωτιά στην περιοχή Γηροκομειού. Επίσης, στην ίδια σύσκεψη αποφασίστηκε να επισκεφθεί αύριο το νοσοκομείο κλιμάκιο τεχνικών, ώστε να αποτιμήσει την έκταση των ζημιών που προκληθεί και να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την αποκατάστασή τους.

Σημειώνεται ότι η φωτιά είναι πλέον χωρίς ενεργό μέτωπο. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις μετά από μάχη με τις φλόγες κατάφεραν εντός δύο ωρών η φωτιά να μην έχει ενεργό μέτωπο. Επιχειρούν 95 πυροσβέστες, με 4 ομάδες δασοκομάντος, 29 οχήματα και 10 εναέρια (4 αεροσκάφη και 6 ελικόπτερα).

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2024: Ανακοινώθηκαν οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής - Δείτε τους πίνακες για τα 454 τμήματα ΑΕΙ

Φωτιά στην Πάτρα: Αστυνομικός παίρνει αγκαλιά ηλικιωμένο και τον απομακρύνει - Δείτε βίντεο

Κάρπαθος: Οι τελευταίες στιγμές της Γαλλίδας ιστιοπλόου - Έπεσε στη θάλασσα και τη χτύπησε πτερύγιο του τιμονιού στο κεφάλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr