Ποια είναι η τάση στη διαχείριση επαγγελματικών κτιριακών υποδομών

Integrated Facility Management. Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από τη UNISON.


Sponsored content

Η ολοκληρωμένη διαχείριση εγκαταστάσεων (Integrated Facility Management) είναι μία διεθνής τάση η οποία κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, καθώς οι επιχειρηματίες/επαγγελματίες μπορούν να λαμβάνουν ολοκληρωμένες κτιριακές υπηρεσίες, από έναν και μόνο πάροχο. Η UNISON είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία με υψηλά standard σε επίπεδο υπηρεσιών και ποιότητας. Η UNISON, είναι θυγατρική της Metlen Energy & Metals (πρώην MYTILINEOS), και ηγείται στον κλάδο του Facility Management (FM), δημιουργώντας ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης και σταθερές συνεργασίες, με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες και εξατομικευμένες λύσεις για κάθε επαγγελματική κτιριακή υποδομή, όπως είναι η τεχνική συντήρηση, ο καθαρισμός, η ενεργειακή αναβάθμιση και παρακολούθηση κτιρίων, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική, αξιόπιστη και ασφαλή λειτουργία εγκαταστάσεων, βελτιστοποίηση της απόδοσης και μείωση κόστους. Διαθέτει άριστη τεχνογνωσία και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να συμβάλλει στον άμεσο και επιτυχή μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, αξιοποιώντας ένα μοντέλο ολοκληρωμένων υπηρεσιών που ικανοποιεί κάθε ανάγκη.

Με αυτόν τον τρόπο οι επιχειρήσεις δεν χρειάζεται να έρχονται σε επικοινωνία με διαφορετικούς προμηθευτές ή συνεργάτες και να σπαταλούν πολύτιμο χρόνο, χρήμα και ενέργεια προκειμένου να συντονίσουν πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους εργασίες. Αντίθετα, μέσω του Integrated Facility Management έχουν μια σαφέστερη εικόνα του συνολικού κόστους, της διαχείρισης ρίσκου και των απαραίτητων διαδικασιών. Όλα αυτά, από έναν και μόνο πάροχο, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όλο το χρόνο.

Για άριστη εποπτεία, υψηλή απόδοση και μέγιστη ασφάλεια 24|7, UNISON Integrated Facility Management.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες IFM στην ιστοσελίδα της UNISON.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr