Τροχαίο δυστύχημα με σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στη Ρόδο - Δύο οι νεκροί

Τροχαίο δυστύχημα με σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στη Ρόδο - Δύο οι νεκροί

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ένα μίνι βαν στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και στο οποίο επέβαινε μόνο ο οδηγός

arthrou-rodos
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στον δρόμο «Ανατολικές Ακτές Αεροδρομίου» στο νησί της Ρόδου. Η σφοδρή σύγκρουση ενός αυτοκινήτου με ένα μίνι βαν είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άτομα και άλλοι δύο να τραυματιστούν σοβαρά.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ένα μίνι βαν στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και στο οποίο επέβαινε μόνο ο οδηγός. Το βαν κινείτο από το αεροδρόμιο με κατεύθυνση το Φαληράκι, ενώ το αμάξι πήγαινε με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.


Κλείσιμο
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα είναι υπό διερεύνηση. Σημειώνεται ότι τη ζωή τους έχασαν ένας επιβάτης του μίνι βαν και ο οδηγός του ΙΧ, ενώ σοβαρά τραυματισμένοι είναι ο οδηγός του μίνι βαν και ο άλλος επιβάτης.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του ενός οδηγού, ενώ προανάκριση διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ρόδου.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: «Με κρατούσε σφιχτά, είχε φοβηθεί» λέει ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά τον ηλικιωμένο για να τον σώσει από τη φωτιά

Κορυδαλλός: Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του 35χρονου Αλβανού στις φυλακές

Νίκος Γκατζογιάννης: 40 χρόνια μετά την «Ελένη» κι ακόμα περιμένω μία συγγνώμη για τον Εμφύλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης