Αγροτικό «καρφώθηκε» στο πίσω μέρος φορτηγού στη Λαμία - Σώοι οι οδηγοί, δείτε φωτογραφίες

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της εξόδου του Ε-65 κοντά στην Ανθήλη στο ρεύμα προς Αθήνα

Τύχεροι στάθηκαν δύο οδηγοί οχημάτων στη Λαμία μετά τη σφοδρή σύγκρουσή τους στο ύψος της εξόδου του Ε-65 κοντά στην Ανθήλη στο ρεύμα προς Αθήνα.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 19:00 όταν αγροτικό όχημα 4×4 κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα να υποστεί σφοδρές υλικές ζημιές στο πρώτο όχημα αλλά ευτυχώς χωρίς τον τραυματισμό του οδηγού.



Ο οδηγός του αγροτικού βγήκε σώος από το όχημά του και δεν χρειάστηκε καν η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Σύμφωνα με το Lamianow.gr, πιθανότατα ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου -από άγνωστη αιτία- καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν τα οχήματα της κεντρικής οδού αλλά και η τροχαία αυτοκινητοδρόμων προκειμένου να διεξάγουν έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος το οποίο ευτυχώς δεν ειχε τραυματισμούς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ειδήσεις σήμερα:

Μπλίνκεν: Ξεκίνησαν οι παραδόσεις μαχητικών F-16 στο Κίεβο από χώρες του ΝΑΤΟ

Γάλα, αυγά και τώρα... σφαίρες: Αυτόματοι πωλητές με πυρομαχικά στις ΗΠΑ

Βρετανία: Πρώην φίλος της μίας κόρης του σχολιαστή του BBC φέρεται να ήταν ο δολοφόνος - Το σκηνικό φρίκης που είδε ο Χαντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr