Χαμόγελο του Παιδιού: Συναγερμός με την εξαφάνιση 17χρονης από τη Νέα Σμύρνη

Η κοπέλα εξαφανίστηκε από χώρο παιδικής προστασίας

Μία κοπέλα 17 ετών εξαφανίστηκε από χώρο προστασίας στη Νέα Σμύρνη το Σαββατοκύριακο, αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ειδικότερα, η Αναστασία Τ. εξαφανίστηκε τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 6 Ιουλίου από χώρο παιδικής προστασίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Η 17χρονη έχει ύψος 1,62 μ. και κανονικό βάρος, έχει μαύρα κοντά μαλλιά και μπλε μάτια. Έχει τατουάζ στο λαιμό. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο ολόσωμο σορτς.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα (10/7) και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για κινητά Android http://bit.ly/missing-alert-android και για κινητά Apple http://bit.ly/missing-alert-apple



Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στο Ψυχικό: Στα 100.000 ευρώ εκτιμάται το συμβόλαιο θανάτου για τον Παναγιώτη Στάθη

Μιτσκόσκι στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ: Μίλησε για «Μακεδονία», «μακεδονική» κυβέρνηση και «μακεδονικό» στρατό

EURO 2024: Οι φωτογραφίες του 2007 που γίνονται viral - Όταν ο Μέσι έκανε μπάνιο τον μόλις 5 μηνών Γιαμάλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr