Χωρίς ταξί σήμερα η Αττική

Χωρίς ταξί σήμερα η Αττική

Στη συμβολή της Σπύρου Πάτση με την λεωφόρο Καβάλας η συγκέντρωση των ταξί

6190647
Χωρίς ταξί θα μείνει μέχρι τις 6 το πρωί της Παρασκευής η Αττική μετά την απόφαση του ΣΑΤΑ να προχωρήσει σε 24ωρη απεργία από τις 6 σήμερα τα ξημερώματα.

Στο πλαίσιο της απεργίας, οι ιδιοκτήτες ταξί κάλεσαν σε συγκέντρωση με τα οχήματά τους από τις 9:30 το πρωί στη συμβολή της Σπύρου Πάτση με την λεωφόρο Καβάλας.

Οι ιδιοκτήτες ταξί ζητούν να αποσυρθεί η τροπολογία του υπουργείου Τουρισμού σύμφωνα με την οποία, όπως λένε από τον ΣΑΤΑ, «θέλει να απαγορέψει δια νόμου τον έλεγχο διασταύρωσης στοιχείων που συνταγματικά έχουν δικαίωμα να ασκούν οι ελεγκτικές αρχές τόσο στους οδηγούς των συγκεκριμένων οχημάτων, όσο και στους μεταφερόμενους επιβάτες».

«Η κυβέρνηση δείχνει με κάθε τρόπο την διάθεση της να απαλλοτριώσει το επάγγελμά μας στηρίζοντας με κάθε τρόπο τα ολιγοπώλια και τις πολυεθνικές. Είναι στο χέρι μας να της δώσουμε να καταλάβει ότι δεν ανεχόμαστε άλλο τις πρακτικές υπονόμευσης που ακολουθεί απέναντι στην οικογενειακή μας γαλήνη και την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΑΤΑ.

Ειδήσεις σήμερα:

Με buzzer beater του Γουότκινς στον τελικό η Αγγλία, 2-1 την Ολλανδία - Δείτε τα γκολ

Θρήνος στη Βρετανία για τις τρεις γυναίκες που δολοφονήθηκαν με βαλλίστρα - Ψάχνουν τι όπλισε το χέρι του δράστη

Ήρεμα νερά και νέα συνάντηση τον Σεπτέμβριο για Μητσοτάκη και Ερντογάν - Επανέναρξη συνομιλιών για το Κυπριακό ζήτησε ο πρωθυπουργός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης