Επιχείρηση «καταστρέψτε τη θέα» στον Άλιμο: Παλιά αυτοκίνητα του δήμου μεταφέρθηκαν μπροστά από παραλιακά μαγαζιά

Σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον Δήμο Αλίμου και καταστηματάρχες του παραλιακού μετώπου

Πριν λίγα χρόνια, στην παράλια της Ψαρούς στη Μύκονο, επιχειρηματίες που είχαν διάφορες μεταξύ τους, είχαν επιδοθεί στον πόλεμο των... εσωρούχων. Κρεμούσαν στα όρια των καταστημάτων τους εσώρουχα, καταστρέφοντας έτσι ο ένας, την θέα του καταστήματος του άλλου.

Τα προβλήματα στην Ψαρού λύθηκαν με τα χρόνια, ο πόλεμος της θέας όμως, μεταφέρθηκε τώρα στην παράλια Αλίμου, και στην αντιπαράθεση που είναι σε εξέλιξη, χρόνια τώρα, μεταξύ του δήμου, με το παραλιακό Penarrubia.

Επειδή ο Δήμος δεν διαθέτει... εσώρουχα, επιστρατεύθηκαν τα παλαιά και εγκαταλελειμμένα οχήματά του. Έτσι, γερανοί μετέφεραν σήμερα το πρωί, παλαιά αυτοκίνητα και λεωφορεία, και τα πάρκαραν ακριβώς μπροστά από το παραλιακό κατάστημα, πάνω στο γκαζόν! Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, έγιναν μηνύσεις, και τα συνεργεία που με εντολή του Δήμου τοποθετούσαν να παλαιά οχήματα, κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα.

Δείτε φωτογραφίες:


Η επιχείρηση «καταστρέψτε τη θέα» σταμάτησε, αφού όμως πρώτα είχαν προλάβει να τοποθετηθούν από την προηγούμενη εβδομάδα, τα πρώτα οχήματα. Έτσι, οι πελάτες του παραλιακού εστιατορίου-καφέ, αντί για τη θάλασσα και τον Σαρωνικό κόλπο, βλέπουν πλέον αναγκαστικά τα παλαιά οχήματα. 

Ο... ακτιβισμός του δήμου θα έχει βεβαίως συνεχεία στις δικαστικές αίθουσες, αλλά και στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΤΑΔ, στην οποία ανήκει ο χώρος που μπήκαν τα παλαιά οχήματα. Η αντιπολίτευση στον Δήμο δεν είναι καθόλου ενθουσιασμένη με την «επιχειρηση κλείστε τη θέα», και κάνει λόγο για ρύπανση του παραλιακού μετώπου. 

Η αντιπαράθεση μεταξύ συγκεκριμένων παραλιακών κέντρων και του δημάρχου κρατάει χρόνια, με τον δήμαρχο να έχει, όπως λέει, στόχο να καθαρίσει το παραλιακό μέτωπο, και τους επιχειρηματίες να τονίζουν ότι ο χώρος ανήκει στην ΕΤΑΔ, και να καταγγέλουν τον δήμαρχο για εξυπηρέτηση συμφερόντων άλλων επιχειρηματιών.

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Ποιος είναι ο ιστορικός καθεδρικός ναός της Ρουέν όπου ξέσπασε φωτιά - Δείτε βίντεο

Καταδίωξη στον Κηφισό: Συνελήφθησαν δύο οδηγοί που έκαναν κόντρες, δείτε βίντεο

Σχολεία: Τι είναι το «πολλαπλό βιβλίο» που προανήγγειλε ο Πιερρακάκης - Στόχος η απομάκρυνση από την «παπαγαλία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr