Νέο Ψυχικό: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος για τη δολοφονία του τοπογράφου

Νέο Ψυχικό: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος για τη δολοφονία του τοπογράφου

Εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση - Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δεν είχε επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο

psyxiko
Το δρόμο για τις φυλακές πήρε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 44χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό.

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του τοπογράφου, Νίκος Αλετράς, τόνισε ότι ο εντολέας του αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Μεταξύ άλλων ο συνήγορος ανέφερε στη δήλωση του: «Την απόφαση (για προφυλάκιση) λίγο πολύ την περιμέναμε. Νομίζω πως είναι σε αρχικό στάδιο η ανάκριση. Ο εντολέας μου έδωσε τις απαντήσεις που του ζητήθηκαν. Παραπέμφθηκε επί ενδείξεων, ενώ η ανάκριση είναι σε εξέλιξη και σήμερα μπήκαν στη δικογραφία στοιχεία που είναι υπέρ του. Η υπόθεση θα ξεδιαλύνει στο μέλλον. Δεν υπάρχει εμπλοκή του, την αρνείται. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε τις δικονομικές εξελίξεις, τις νεώτερες αναλύσεις και τα υπόλοιπα στοιχεία».

Ακόμη ο κ. Αλετράς ανέφερε πως ο εντολέας του δεν είχε επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο και πως η σύνδεση του ονόματός του με το νησί προκαλεί και σε εκείνον απορία.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του δικηγόρου του 44χρονου:
Κλείσιμο
Δήλωση του δικηγόρου Νίκου Αλετρά
Δείτε βίντεο από τη μεταγωγή του 44χρονου:

Μεταγωγή κατηγορουμένου της υπόθεσης στο Ψυχικό
Στα 100.000 ευρώ εκτιμάται το συμβόλαιο θανάτου για τον Παναγιώτη Στάθη

Το συμβόλαιο θανάτου για τον 54χρονο τοπογράφο Παναγιώτη Στάθη εκτιμάται ότι πληρώθηκε ακόμη και 100.000 ευρώ, σύμφωνα με αξιωματικούς που έχουν άμεση εμπλοκή στις έρευνες για τη στιγνή δολοφονία στο Ψυχικό. Παράλληλα, στο επίκεντρο των ερευνών μπαίνουν τα οικονομικά του κατηγορούμενου 44χρονου και το πρώτο βήμα είναι ότι ανοίγουν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί.

Σύμφωνα με όσα έχουν περιέλθει ήδη ως πληροφορίες στους αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος φαίνεται να είναι μέτοχος σε διάφορες εταιρείες και μία από αυτές βρίσκεται στο Αγρίνιο. Ο 44χρονος έχει καταγωγή από τη Ναύπακτο. Αστυνομικοί μετέβησαν στο Αγρίνιο για να ελέγξουν αν πράγματι υπήρχε εταιρεία, ωστόσο αποδείχθηκε «φάντασμα».

Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε η μηχανή μεγάλου κυβισμού που κατείχε ήταν στο όνομα άσχετου προσώπου, που φέρεται μάλιστα να είναι τοξικομανής.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Σε θερινή έξαρση, τετραπλασιάστηκαν οι νοσηλευόμενοι - Έως πότε θα διαρκέσει

Καιρός - Θοδωρής Κολυδάς: Γιατί θα ανέβει και άλλο η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες

Ανησυχία για τους Εβραίους στην Ευρώπη, αντιμέτωποι με κύμα αντισημιτισμού λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης