Κύκλωμα εκβιαστών: Στη φυλακή η Νάνσυ και ακόμη τέσσερις κατηγορούμενοι

Κύκλωμα εκβιαστών: Στη φυλακή η Νάνσυ και ακόμη τέσσερις κατηγορούμενοι

Στην απολογία της η 43χρονη αρνήθηκε τις βαριές κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί και υποστήριξε πως έκανε απλές «διευθετήσεις» βοηθώντας τους καταστηματάρχες να γλυτώσουν πρόστιμα και κυρώσεις

nansy-arthrou
Το δρόμο για τις φυλακές πήραν αργά την Πέμπτη (11/7) η 43χρονη Νάνσυ που κατηγορείται ως αρχηγικό μέλος του κυκλώματος που εκβίαζε καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας, ο αδελφός της όπως και ένας συγκατηγορούμενός της, συγγενικό πρόσωπο υψηλόβαθμου στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ακόμη στη φυλακή οδηγήθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, και ακόμη δύο υπάλληλοι δημοσίων υπηρεσιών.

Αντίθετα, ελεύθερος με όρους αφέθηκε ένας κατηγορούμενος.

Συνολικά σήμερα το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασαν για να απολογηθούν έξι κατηγορούμενοι, εκ των οποίων προφυλακίστηκαν οι πέντε. Οι απολογίες των κατηγορουμένων ήταν μαραθώνιες. Χθες, Τετάρτη, στον ανακριτή είχαν απολογηθεί ακόμη οκτώ κατηγορούμενοι και είχαν προφυλακιστεί οι δυο εξ αυτών.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την σύντομη απολογία της η 43χρονη αρνήθηκε τις βαριές κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί και υποστήριξε πως έκανε απλές «διευθετήσεις» βοηθώντας τους καταστηματάρχες να γλυτώσουν πρόστιμα και κυρώσεις για τυχόν παραβάσεις τους. Η κατηγορούμενη φέρεται να υποστηρίζει ακόμη πως κανείς από τους επιχειρηματίες που η δικογραφία της προσάπτει ότι εκβίαζε δεν έχει δώσει κατάθεση εναντίον της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης