Ψυχικό: Δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα η άρνηση του 44χρονου για τη δολοφονία του τοπογράφου - Τι ψάχνει η αρχή για το ξέπλυμα χρήματος

Ψυχικό: Δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα η άρνηση του 44χρονου για τη δολοφονία του τοπογράφου - Τι ψάχνει η αρχή για το ξέπλυμα χρήματος

Κάνουν φύλλο και φτερό τα περιουσιακά στοιχεία του 44χρονου

psyxiko
Πολυεπίπεδη είναι η έρευνα που διενεργείται από τις Αρχές για την άγρια δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Νέο Ψύχικο καθώς, όπως έγινε γνωστό, η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου χρήματος έχει θέσει στο μικροσκόπιό της τα περιουσιακά στοιχεία του 44χρονου που κατηγορείται για το έγκλημα.

Επιπλέον υπό έρευνα βρίσκονται οι οικονομικές συναλλαγές και έτερου προσώπου που έχει μπει στο «κάδρο» των εμπλεκομένων χωρίς όμως ακόμα να έχει προκύψει κάποιο στοιχείο σε βάρος του.

Όσον αφορά στον 44χρονο «Γιώργο» που, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να είναι ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας, σε ποινικό επίπεδο αποφασίστηκε χθες η προφυλάκισή του. Μετά την απολογία του ο άνδρας πήρε τον δρόμο για τις φυλακές με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ σε δήλωσή του ο δικηγόρος του, Νίκος Αλετράς, τόνισε ότι ο εντολέας του αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Μεταξύ άλλων ο συνήγορος ανέφερε στη δήλωση του: «Την απόφαση (για προφυλάκιση) λίγο πολύ την περιμέναμε. Νομίζω πως είναι σε αρχικό στάδιο η ανάκριση. Ο εντολέας μου έδωσε τις απαντήσεις που του ζητήθηκαν. Παραπέμφθηκε επί ενδείξεων, ενώ η ανάκριση είναι σε εξέλιξη και σήμερα μπήκαν στη δικογραφία στοιχεία που είναι υπέρ του. Η υπόθεση θα ξεδιαλύνει στο μέλλον. Δεν υπάρχει εμπλοκή του, την αρνείται. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε τις δικονομικές εξελίξεις, τις νεότερες αναλύσεις και τα υπόλοιπα στοιχεία».

Κλείσιμο
Ακόμη ο κ. Αλετράς ανέφερε πως ο εντολέας του δεν είχε επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο και πως η σύνδεση του ονόματός του με το νησί προκαλεί και σε εκείνον απορία.

Ειδήσεις σήμερα:

Τι αλλάζει για εκπαιδευτικούς και μαθητές με το πολλαπλό βιβλίο - Η επίπτωσή του στην Τράπεζα Θεμάτων

Ανοιχτή σύρραξη μεταξύ Κασσελίστας και «φρουράς Τσίπρα» για τα μαύρα ταμεία και τα τρολ: Πρώτος στόχος ο Σπίρτζης

66 αγνοούμενοι έπειτα από κατολίσθηση που παρέσυρε δυο λεωφορεία σε ποταμό στο Νεπάλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης