Στην φυλακή φυγόποινος ναρκέμπορος με τελεσίδικη καταδίκη

Στην φυλακή φυγόποινος ναρκέμπορος με τελεσίδικη καταδίκη

Πρέπει να εκτίσει την ποινή κάθειρξης οκτώ ετών

astynomia
Τον δρόμο για την φυλακή έδειξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας σε έναν αλλοδαπό που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Βουπρασίας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων στη Βάρδα Ηλείας και διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Μάλιστα, η υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών για την οποία είχε καταδικαστεί με απόφαση του Γ’ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, είχε κριθεί τελεσίδικα κι έτσι θα πρέπει να εκτίσει την ποινή κάθειρξης οκτώ ετών που του επιβλήθηκε μαζί με χρηματική ποινή 50.000 ευρώ.

Συνέλαβαν κι άλλους φυγόποινους

Στην φυλακή οδηγήθηκε με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης στη Γαστούνη από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών για κλοπή, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών.

Στην Αμαλιάδα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Πύργου ένας Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας με την οποία είχε καταδικαστεί για κλοπή και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 μηνών.

Κλείσιμο
Στο συνοριακό σημείο διέλευσης της Κακαβιάς παρουσιάστηκε ένας 50χρονος Πολωνός, αλλά κατά τον έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για υπόθαλψη εγκληματία με ποινή φυλάκισης επτά μηνών. Ο 50χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Πωγωνίου και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ειδήσεις σήμερα:

Τι αλλάζει για εκπαιδευτικούς και μαθητές με το πολλαπλό βιβλίο - Η επίπτωσή του στην Τράπεζα Θεμάτων

Ανοιχτή σύρραξη μεταξύ Κασσελίστας και «φρουράς Τσίπρα» για τα μαύρα ταμεία και τα τρολ: Πρώτος στόχος ο Σπίρτζης

66 αγνοούμενοι έπειτα από κατολίσθηση που παρέσυρε δυο λεωφορεία σε ποταμό στο Νεπάλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης