Ταλαιπωρία με το «Άγιος Νεκτάριος»: Έφτασε στο Μαντούδι και καθηλώθηκε λόγω γραφειοκρατικού κωλύματος - Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα

Η εταιρεία επέστρεψε τα χρήματα των εισιτηρίων - Το πλοίο είχε κάνει κανονικά το πρωινό δρομολόγιο του από νησιά των Σποράδων στο Μαντούδι

Ταλαιπωρία περίμενε το πρωί της Παρασκευής επιβάτες που περίμεναν στο Μαντούδι για να ταξιδέψουν με το πλοίο «Άγιος Νεκτάριος» της ΑΝΕΣ Ferries καθώς όταν το πλοίο έδεσε έχοντας ολοκληρώσει το δρομολόγιό του από τα νησιά των Σποράδων (Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόννησος), υπάλληλοι από τα γκισέ εισιτηρίων τους ενημέρωσαν ότι το πλοίο δεν είχε πιστοποιητικό για να ταξιδέψει εκ νέου.

Το πρόβλημα, που πηγές από την εταιρεία χαρακτήριζαν γραφειοκρατικό, αντιμετωπίσθηκε και πλέον τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά. 



Παράλληλα, η πλοιοκτήτρια εταιρεία - που εκτελεί δρομολόγια όλο το χρόνο στις Σποράδες- επέστρεψε στους επιβάτες το αντίτιμο των εισιτηρίων. 

Σημειώνεται ότι στο λιμάνι του Μαντουδίου υπήρχαν άτομα που είχαν προγραμματίσει ραντεβού με γιατρό στη Σκιαθο, παιδια και ηλικιωμένοι.

Όλοι αυτοί υποχρεώθηκαν να περιμένουν κάτω από την τέντα για να πάρουν πίσω τα χρήματα τους ενώ άλλοι βρέθηκαν μέσα στα αυτοκίνητα τους για να προστατευτούν από τη ζέστη και τον ήλιο.

Ειδήσεις σήμερα:

Το κύκλωμα των εκβιαστών επιστράτευε άστεγους για να καταγγέλλουν καταστηματάρχες - Στη φυλακή η Νάνσυ

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Το φονικό ζευγάρι και η τραγική ιστορία πίσω από την «Αναπαράσταση» του Αγγελόπουλου

Φρικτός θάνατος για 19χρονη στη Ρουμανία από επίθεση αρκούδας - Ούρλιαζε στους διασώστες «με πλησιάζει, με πλησιάζει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr