Δράμα: Συλλήψεις κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ

Δράμα: Συλλήψεις κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ

Κατά το χρονικό διάστημα από 7 - 11 Ιουλίου οι δράστες είχαν θέσει σε κυκλοφορία σε τουλάχιστον έξι περιπτώσεις πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ

xartonomismata
Τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα συνελήφθησαν από τις Αστυνομικές Αρχές στη Δράμα κατηγορούμενοι για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, κατά περίπτωση.

'Οπως διαπιστώθηκε, έπειτα από έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από 7 - 11 Ιουλίου οι δράστες είχαν θέσει σε κυκλοφορία σε τουλάχιστον έξι περιπτώσεις πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, πραγματοποιώντας συναλλαγές σε επιχειρήσεις περιοχών της Δράμας και της Καβάλας, ενώ σε μία περίπτωση η συναλλαγή δεν πραγματοποιήθηκε καθώς ο υπάλληλος της επιχείρησης αντιλήφθηκε την πλαστότητα του χαρτονομίσματος.

Ακολούθησε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι πέντε δράστες, ενώ αναζητείται ένας ακόμη άνδρας τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και άλλοι δύο άγνωστοι άνδρες.
Plasta
Κλείσιμο

Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια των τεσσάρων συλληφθέντων και του ενός ημεδαπού που αναζητείται, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 45 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, συνολικής αξίας 2.250 ευρώ, ένα μαχαίρι και χρηματικό ποσό. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.


Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καύσωνας μέχρι τις 19 Ιουλίου - Έως 43 βαθμούς Κελσίου θα δείξουν τα θερμόμετρα

Βρετανία: Ο δράστης του μακελειού με τη βαλλίστρα μπορεί να κράτησε για ώρες ομήρους τις 3 γυναίκες πριν τις σκοτώσει

CNN: Ομπάμα και Πελόζι ανησυχούν για τον Μπάιντεν, αλλά δεν μπορούν να τον πείσουν να αποσυρθεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης