Στον ανακριτή οι 72 από τους 74 συλληφθέντες για τους πυροβολισμούς έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Οι άλλοι δύο βρίσκονται στο νοσοκομείο, καθώς έχουν τραυματιστεί από τη συμπλοκή

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκονται οι 72 από τους 74 συλληφθέντεςτης αιματηρής συμπλοκής με πυροβολισμούς μεταξύ οργανωμένων οπαδών που έγινε χθες Σάββατο (13/7) έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Αλεξάνδρας.

Οι άλλοι δύο βρίσκονται στο νοσοκομείο, καθώς έχουν τραυματιστεί από τη συμπλοκή.



Την ίδια ώρα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να φωτίσουν όλες τις σκοτεινές γωνίες της υπόθεσης.



Στους ερευνητές έχει χτυπήσει «κόκκινος» συναγερμός μετά τη διαπίστωση ότι μεταξύ των δεκάδων ατόμων που συνελήγθησαν με το πέρας της συμπλοκής, πολλά από αυτά έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία και βαρύνονται με σοβαρά ποινικά αδικήματα.



Πηγές της ΕΛΑΣ έλεγαν ότι η προσοχή των αρχών είναι μονίμως στραμμένη στις ομάδες οργανωμένων οπαδών καθώς κάποιες εξ’ αυτών δρουν ως εγκληματικές οργανώσεις και ότι οι έρευνες για το συγκεκριμένο επεισόδιο εστιάζουν στην πιθανή ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης.

Οι ίδιες πηγές υπογράμμισαν ότι αποτελεί κεντρικό στόχο της ΕΛΑΣ η κάθαρση του χώρου των οργανωμένων οπαδών.

Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό επεισόδιο έγινε το απόγευμα του Σαββάτου όταν, για άγνωστο λόγο, οι οπαδοί συνεπλάκησαν μεταξύ τους με κάποιον εξ’ αυτών να βγάζει όπλο και να πυροβολεί. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας άνδρας στο πόδι. Παράλληλα κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα, ένα στην κοιλιά (φέρει εκδορές) και ένα στο χέρι έπειτα από ξυλοδαρμό. Και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛΑΣ και προχώρησαν σε 74 προσαγωγές οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και πέντε ανήλικοι.

Ειδήσεις σήμερα:

«Έλα, αλλιώς θα τη σκοτώσω»: Ο δολοφόνος στην Αμφιλοχία κράτησε όμηρο την κόρη του και εκβίασε την πρώην σύζυγό του με τη ζωή του παιδιού

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καύσωνας μέχρι την Παρασκευή - Πού θα έχει 43άρια

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των αδερφών Καρντάσιαν στον γάμο του Ινδού δισεκατομμυριούχου Ανάντ Αμπάνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr