Ηλεία: Θρίλερ με τη σορό άντρα που βρέθηκε κατά την κατάσβεση φωτιάς σε σπίτι - Εξετάζεται το σενάριο αυτοχειρίας

Ηλεία: Θρίλερ με τη σορό άντρα που βρέθηκε κατά την κατάσβεση φωτιάς σε σπίτι - Εξετάζεται το σενάριο αυτοχειρίας

Πριν ξεσπάσει η φωτιά, προηγήθηκε έκρηξη από διαρροή αερίου - Το προηγούμενο βράδυ ο Γερμανός ιδιοκτήτης είχε επιτεθεί σε γείτονά του, με τον τελευταιο να υποβάλλει μήνυση - Αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν, όμως... τους πρόλαβε η έκρηξη

fotia_ileia
Όλα τα ενδεχόμενα - ακόμα και αυτό της αυτοχιερίας - εξετάζουν, πλέον, οι Αρχές για τη φωτιά που ξέσπασε μετά από έκρηξη και έκαψε ολοσχερώς τη μονοκατοικία στην Ξυλοκέρα, έχοντας σαν συνέπεια να απανθρακωθεί ένας άντρας που διέμενε σε αυτή.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, χθες το βράδυ, ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος, «μπούκαρε» σε σπίτι γείτονά του, του έκοψε το ρεύμα και τον περίμενε να επιστρέψει από τη δουλειά του. Τότε, φέρεται να του επιτέθηκε, ψεκάζοντάς τον - πιθανόν - με σπρέι πιπεριού.

Φωτιά σε σπίτι στην Ξυλοκέρα


Κλείσιμο
Ο γείτονας και ιδιοκτήτης του σπιτιού, ειδοποίησε τις Αρχές, και σήμερα το πρωί υπέβαλε μήνυση σε βάρος του Γερμανού γείτονά του, με τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου να πηγαίνουν στην Ξυλοκέρα σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ίδιες πηγές αναφέρουν πως του χτύπησαν την εξώπορτα, ωστόσο ο 71χρονος Γερμανός δεν ανταποκρίθηκε.

Την ίδια στιγμή, τα στελέχη της ΕΛΑΣ συνειδητοποίησαν πως υπάρχει έντονη οσμή από υγραέριο και απομακρύνθηκαν από το σημείο, φοβούμενοι κάποια έκρηξη, κάτι που τελικά έγινε, μερικά δευτερόλεπτα αργότερα.



Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή, που η σκεπή της μονοκατοικίας εκτινάχθηκε τουλάχιστον τρία μέτρα μακριά, με τους Αστυνομικούς να παρασύρονται από το ωστικό κύμα.

Το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες με τους άνδρες της πυροσβεστικής που έφθασαν επί τόπου να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να μην επεκταθεί η φωτιά και στα γειτονικά σπίτια…

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, οι Πυροσβέστες ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα, καθώς σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, εντοπίστηκε απανθρακωμένος ο ιδιοκτήτης της οικίας.

Όπως προκύπτει ο 71χρονος άνδρας, είχε αγοράσει τα τελευταίο χρόνια αυτό το σπίτι και ζούσε εκεί. Όλα τα σενάρια είναι, πλέον, ανοικτά, με πιο πιθανό αυτό της αυτοχειρίας. Δηλαδή, ο άντρας να αποφάσισε να δώσει τέλος στην ίδια του τη ζωή για να αποφύφει τη σύλληψη.

Πηγή: PatrisNews



Ειδήσεις σήμερα:

Φλωρίδης για σκευωρία Novartis: Στην ελληνική νομοθεσία απαγορεύεται ρητά χρηματική αμοιβή για τον προστατευόμενο μάρτυρα

Νεκρός 23χρονος ΑΜΕΑ από θερμοπληξία στην Εύβοια – Συνέλαβαν τους γονείς του


Από τον Λίνκολν στον Τραμπ: Οι Αμερικανοί πρόεδροι και υποψήφιοι που έγιναν στόχοι δολοφονίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης