Ρόδος: Σε κοινή έξοδο με τους συντρόφους τους η σεξουαλική επίθεση της 35χρονης Βρετανίδας στην 20χρονη ομοεθνή της

Ρόδος: Σε κοινή έξοδο με τους συντρόφους τους η σεξουαλική επίθεση της 35χρονης Βρετανίδας στην 20χρονη ομοεθνή της

Τι έχει καταθέσει η 20χρονη στους αστυνομικούς - Το χρονικό της επίθεσης

b_b_sexoualiki_parenoxlisi
Δύο νέα στοιχεία έρχονται στο φως στην υπόθεση της Ρόδου με τον βιασμό της 20χρονης Βρετανίδας, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο τις έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα και ο σύντροφός της γνώρισαν τη φερόμενη ως δράστιδα και τον δικό της σύντροφο στη διάρκεια των διακοπών τους στη Ρόδο.

Η γνωριμία τους δεν περιορίστηκε σε μία απλή συνάντηση, καθώς τα δύο ζευγάρια αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν κοινή έξοδο, πηγαίνοντας για ποτά στην Παλιά Πόλη της Ρόδου. Μετά την έξοδό τους στην Παλιά Πόλη, αποφάσισαν να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους στην περιοχή Ιαλυσός.

Εκεί, επισκέφθηκαν ένα καφέ-μπαρ που διαθέτει οθόνες και παρακολούθησαν πιθανότατα τον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όμως, σημειώθηκε το αποτρόπαιο περιστατικό που οδήγησε την 20χρονη Βρετανίδα να καταγγείλει τον βιασμό από την 35χρονη ομοεθνή της στην αστυνομία.

Η υπόθεση φαίνεται να παίρνει νέα τροπή από τα στοιχεία που προέκυψαν από το ρεπορτάζ και συνεπώς ενδέχεται να επηρεάσουν την πορεία των ερευνών και τη δίκη, φωτίζοντας το πλαίσιο στο οποίο εκτυλίχθηκε το τραγικό περιστατικό.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την καταγγελία που έχει στη διάθεσή του το protothema.gr, η 20χρονη γυναίκα κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι η δράστιδα την προσέγγισε, τη θώπευσε, τη φίλησε στο στήθος και στη συνέχεια έβαλε τα δάχτυλά της στα γεννητικά της όργανα χωρίς τη θέλησή της.

Ως πειστήριο της αποτρόπαιας πράξης, η 20χρονη παρέδωσε στην αστυνομία το εσώρουχό της, το οποίο αναμένεται να εξεταστεί για βιολογικά ίχνη. Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως τις έρευνες για τον εντοπισμό της δράστιδας, σύμφωνα με τα στοιχεία και την περιγραφή που έδωσε το θύμα.

Η φερόμενη ως δράστιδα ενημερώθηκε τηλεφωνικώς από την αστυνομία και προσήλθε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού μαζί με τον σύντροφό της. Εκεί η κατηγορούμενη αρνήθηκε τις κατηγορίες και παρουσίασε τη δική της εκδοχή των γεγονότων.

Κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, λήφθηκε βιολογικό υλικό από την κατηγορούμενη, το οποίο θα αποσταλεί στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε) για εξέταση. Τα αποτελέσματα της εξέτασης αναμένεται να δημοσιοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες, γεγονός που θα καθορίσει τις επόμενες δικαστικές ενέργειες.

Ειδήσεις σήμερα:

Φλωρίδης για σκευωρία Novartis: Στην ελληνική νομοθεσία απαγορεύεται ρητά χρηματική αμοιβή για τον προστατευόμενο μάρτυρα

Νεκρός 23χρονος ΑΜΕΑ από θερμοπληξία στην Εύβοια – Συνέλαβαν τους γονείς του


Από τον Λίνκολν στον Τραμπ: Οι Αμερικανοί πρόεδροι και υποψήφιοι που έγιναν στόχοι δολοφονίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης