Αμφιλοχία: Θρήνος στην κηδεία της 36χρονης Αρετής που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της - Βίντεο

Αμφιλοχία: Θρήνος στην κηδεία της 36χρονης Αρετής που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της - Βίντεο

Απαρηγόρητη η μητέρα της, ήταν υποβασταζόμενη - «Παιδί μου, πού πας; Πού σε πάνε;» ακουγόταν να λέει

khdeia-arthrou
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε η κηδεία της 36χρονης Αρετής που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/7) από τον εν διαστάσει σύζυγό της, στην Αμφιλοχία, έξω από το σπίτι της.

Απαρηγόρητη η μητέρα της Αρετής η οποία ήταν υποβασταζόμενη. «Παιδί μου, πού πας; Πού σε πάνε;» ακουγόταν να λέει. Συγγενείς, φίλοι, γείτονες και απλοί πολίτες είπαν σήμερα το «τελευταίο αντίο» στην 36χρονη.

Δείτε βίντεο:

Κηδεία Αμφιλοχία


Κηδεία Αμφιλοχία (1)
Κλείσιμο

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 43χρονος σκότωσε την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Ο δράστης της δολοφονίας έστησε καρτέρι θανάτου στην 36χρονη, όταν γυρνούσε στο σπίτι τα ξημερώματα. Περιμένοντας την άφιξή της, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω στο καπό του αυτοκινήτου της και άρχισε να πυροβολεί. Αφού την τραυμάτισε θανάσιμα, έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.

Ο 43χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας είχε κάνει κόλαση τη ζωή της πρώην συζύγου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ο δράστης και αυτόχειρας έπινε συνεχώς και κυκλοφορούσε μεθυσμένος ενώ συχνά συμπεριφερόταν άσχημα στην εν διαστάσει σύζυγό του.

Ένα από τα περιστατικά βίας εκτυλίχθηκε στην παραλία της Αμφιλοχίας, όπου εκεί χτύπησε βίαια την 36χρονη με αποτέλεσμα να πάρει τηλέφωνο τον γιο της και να του ζητήσει να πάρει τηλέφωνο την Αστυνομία. Η μητέρα της 36χρονης περιγράφει το συγκλονιστικό περιστατικό: «Την πήρε και την πήγε στην πλαζ. Την έδερνε. Της είπε (σσ. όταν η 36χρονη πήρε τον γιο της τηλέφωνο) της λέει ''μαμά πού είσαι;''. ''Βασίλη πάρε τηλέφωνο το 100'' του λέει, ''με σκοτώνει ο πατέρας''».

Ειδήσεις σήμερα:

Προσποιούνταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και «άδειαζαν» τα σπίτια ηλικιωμένων – Βίντεο ντοκουμέντα με τη δράση τους

Ρόδος: Η καταγγελία της 20χρονης Βρετανίδας για την 35χρονη ομοεθνή της - Επιχείρησε να τη βιάσει στην τουαλέτα μπαρ

Ραλφ Σουμάχερ: Ο γάμος με το μοντέλο, το διαζύγιο που του κόστισε εκατομμύρια και η αποκάλυψη για την σεξουαλικότητά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης