Τις κατηγορίες που την βαραίνουν, συνεχίζει να αρνείται η Νάνσυ, η φερόμενη ως αρχηγός από το κύκλωμα που εκβίαζε καταστηματάρχες στην Αθήνα, μιλώντας μέσα από τη φυλακή και δίνοντας τη δική της απάντηση στο βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει.
Η Νάνσυ επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση ούτε με εγκληματική οργάνωση ούτε με εκβιασμούς. Τα πρώτα της λόγια από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού στο STAR είναι: «Δεν αποδέχομαι την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης ούτε του εκβιασμού. Είναι δυνατόν να έχω κάνει εγκληματική οργάνωση με τη μητέρα μου ηλικίας 75 ετών και τον αδερφό μου; Στους διαλόγους ερμηνεύονται με λάθος τρόπο οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες. Είμαι διεκπεραιώτρια και αυτό που κάνω είναι να μεσολαβώ για να λύνονται πρακτικά θέματα που έχουν καταστηματάρχες με το Δημόσιο προς όφελός τους».
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η απολογία της Νάνσυς δεν βοήθησε τις ανακριτικές αρχές και θα δώσει συμπληρωματική απολογία. Σύμφωνα με τις Αρχές πάντως, οι διάλογοι που η ίδια ισχυρίζεται ότι ερμηνεύονται με λάθος τρόπο, είναι αυτοί που την «καίνε».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.