Κάρυστος: Γνωστή ηθοποιός ξυλοκόπησε σε κατάσταση μέθης τον πρώην σύζυγo μπροστά στο παιδί τους

Κάρυστος: Γνωστή ηθοποιός ξυλοκόπησε σε κατάσταση μέθης τον πρώην σύζυγo μπροστά στο παιδί τους

Η 38χρονη που τα έκανε γυαλιά - καρφιά στο δωμάτιο που έκαναν διακοπές, συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα - Ο 57χρονος ζήτησε να μην διωχθεί ποινικά

peripoliko
Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε το βράδυ της Κυριακής γνωστή ηθοποιός που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του πρώην συζύγου της σε διαμέρισμα Airbnb της Καρύστου όπου διέμεναν για τις διακοπές τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 38χρονη ηθοποιός που ήταν σε κατάσταση μέθης καθώς είχε καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ, προκάλεσε και ζημιές στο διαμέρισμα όπου σημειώθηκε ο ξυλοδαρμός με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ασκήθηκε βια από την ηθοποιό και κατά του 12χρονου παιδιού τους.

Όπως αναφέρει το eviathema.gr όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής με την ηθοποιό να σπάει τα πάντα στο δωμάτιο, να βρίζει και να χτυπάει τον 57χρονο σύζυγό της.

Αστυνομικοί που ειδοποίηθηκαν για το περιστατικό έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν την ηθοποιό.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια  η ηθοποιός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καρύστου όπου αφού έδωσε κατάθεση αφέθηκε ελεύθερη στις 00:00 το βράδυ ελεύθερη με εντολή της εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 57χρονος αν και ενημερώθηκε για τη δυνατότητα να μεταβεί σε δομή για θύματα ενδοοικογενειακής βίας, το αρνήθηκε ενώ παράλληλα δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της ηθοποιού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 57χρονος δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να χορηγηθεί στον ίδιο ή στον ανήλικο γιο του κωδικός για πρόσβαση στην εφαρμογή panic button.

Ειδήσεις σήμερα:

To νέο αφήγημα Τραμπ και η πρώτη εμφάνιση με μπανταρισμένο αυτί και υψωμένη γροθιά μετά την απόπειρα δολοφονίας

Οι πιο δύσκολες 72 ώρες του καύσωνα - Έκτακτα μέτρα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Αποφάσεις στο Μαξίμου για να αποτραπεί θερινό ηλεκτροσόκ: Η φορολόγηση των παραγωγών ρεύματος και το πλαφόν στη χονδρική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης