Ρόδος: Της έπιασα το φόρεμα από την τιράντα, όχι σεξουαλικά, λέει η 35χρονη Βρετανίδα που κατηγορείται για βιασμό 20χρονης

Η 20χρονη μπορεί να παρεξήγησε την χειρονομία μου, ισχυρίζεται η 35χρονη

Ποινική δίωξη για βιασμό άσκησε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας Ρόδου σε βάρος της 35χρονης Βρετανίδας την οποία κατήγγειλε 20χρονη ομοεθνής της για σεξουαλική επίθεση σε τουαλέτα μπαρ

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr η 35χρονη ισχυρίστηκε προφορικά ότι δεν θυμάται τίποτε για ό,τι συνέβη προσθέτοντας ότι πήγε στην τουαλέτα για να φτιάξει το make up της και ότι βγήκε μετά από 3-4 λεπτά της ώρας.

Για ό,τι συνέβη στην τουαλέτα, η 35χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε πως είπε στην 20χρονη ότι της αρέσει το φόρεμα της και το έπιασε από την τιράντα, όχι με σεξουαλικό τρόπο αλλά όπως πιάνει κάτι και λέμε «να αυτό εδώ μου αρέσει πολύ».

Στο ίδιο πνεύμα φέρεται να συμπλήρωσε ότι η 20χρονη μπορεί να παρεξήγησε την χειρονομία της να της τραβήξει το φόρεμα προσθέτοντας ότι το έκανε καθαρά και μόνο ως ένδειξη θαυμασμού και σε καμία περίπτωση με τρόπο σεξουαλικό.

Κατά το τοπικό μέσο ενημέρωσης οι κινήσεις των δύο γυναικών και των συντρόφων τους έχουν καταγραφεί από κύκλωμα βιντεοσκόπησης. Στα πλάνα αυτά φέρεται να έχουν καταγραφεί αρχικά τα δύο ζευγάρια να διασκεδάζουν. Στη συνέχεια η 20χρονη καταγγέλλουσα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πήγε στην τουαλέτα όπου την ακολούθησε η 35χρονη συλληφθείσα και αφού έκατσαν για περίπου 15 λεπτά, η 20χρονη βγήκε με ταχύτητα και αποχώρησε από το κατάστημα συνοδευόμενη από τον σύντροφό της.

Η καταγγελία της 20χρονης

Σύμφωνα με την καταγγελία που έχει στη διάθεσή του το protothema.gr, η 20χρονη, η οποία βρισκόταν στη Ρόδο για διακοπές και διέμενε σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση σε τουαλέτα καφετέριας-μπαρ περίπου στη 01:30, μετά τα μεσάνυχτα.

Η νεαρή γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς που ανέλαβαν να της πάρουν κατάθεση ότι η 35χρονη δράστιδα την προσέγγισε, τη θώπευσε, τη φίλησε στο στήθος και στη συνέχεια έβαλε τα δάχτυλά της στα γεννητικά της όργανα χωρίς τη θέλησή της. Ως πειστήριο της αποτρόπαιας πράξης, η 20χρονη παρέδωσε στην αστυνομία το εσώρουχό της, το οποίο αναμένεται να εξεταστεί για βιολογικά ίχνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα και ο σύντροφός της γνώρισαν τη φερόμενη ως δράστιδα και τον δικό της σύντροφο στη διάρκεια των διακοπών τους στη Ρόδο.

Η γνωριμία τους δεν περιορίστηκε σε μία απλή συνάντηση, καθώς τα δύο ζευγάρια αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν κοινή έξοδο, πηγαίνοντας για ποτά στην Παλιά Πόλη της Ρόδου. Μετά την έξοδό τους στην Παλιά Πόλη, αποφάσισαν να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους στην περιοχή Ιαλυσός.

Εκεί, επισκέφθηκαν ένα καφέ-μπαρ που διαθέτει οθόνες και παρακολούθησαν πιθανότατα τον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όμως, σημειώθηκε το αποτρόπαιο περιστατικό που οδήγησε την 20χρονη Βρετανίδα να καταγγείλει τον βιασμό από την 35χρονη ομοεθνή της στην αστυνομία.

Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος από το «βούλωστο» του Πολάκη στη Συρεγγέλα - Μαρινάκης: Να διαγραφεί τώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Γνωστή ηθοποιός ξυλοκόπησε σε κατάσταση μέθης τον σύζυγό της στην Κάρυστο

Οι πιο δύσκολες 72 ώρες του καύσωνα - Έκτακτα μέτρα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr