Ανδρέας Κομπόσης για το επεισόδιο με την Φαίη Ζαφειράκου στην Κάρυστο: Δεν έγινε τίποτα, περνάμε καλά

Ο γνωστός στιχουργός διέψευσε με ανάρτησή του στο facebook ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τη σύζυγό του, ηθοποιό Φαίη Ζαφειράκου, ενώ βρίσκονταν σε διακοπές με τον γιο τους - Δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία έχει σχηματισθεί από την αστυνομία

Για «φαιδρά» δημοσιεύματα -τα οποία όμως στηρίζονται στη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το αστυνομικό τμήμα της Καρύστου με βάση τα όσα κατήγγειλε ο ίδιος χθες- κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο facebook ο στιχουργός Ανδρέας Κομπόσης, αναφερόμενος στο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του από την ηθοποιό σύζυγό του, Φαίη Ζαφειράκου. 
Ο ίδιος, στην ανάρτησή του που τη συνοδεύει με φωτογραφία του ιδίου και της κυρίας Ζαφειράκου γράφει «Καλημέρα. στο πλαίσιο των φαιδρων δημοσιευμάτων η απάντηση μας σήμερα το πρωί από την παραλία. Καλάα μπάνια και καλές διακοπές σε όλες και όλους.




Σε επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφους, ο κ.Κομπόσης υποστήριξε ότι δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο ανάμεσα σε κείνον και την κυρία Ζαφειράκου, ότι η αστυνομία πήγε στην περιοχή όπου κάνουν διακοπές γιατί ακούστηκε θόρυβος και πως η 38χρονη ηθοποιός που είχε γίνει γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο σίριαλ «Της αγάπης μαχαιριά, στο πλευρό του Κώστα Σόμμερ, ούτε είχε πιει, ούτε έσπασε τίποτα στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα των διακοπών τους.



Σημειώνεται πάντως, ότι η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα από τη δικογραφία που σχηματίσθηκε  σε βάρος της κυρίας Ζαφειράκου από το αστυνομικό τμήμα της Καρύστου για ενδοοικογενειακή βία, ενώ σημειώνεται ότι ο κ.Κομπόσης δεν επιθυμούσε την ποινική της δίωξη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία ο κ.Κομπόσης τα ξημερώματα της Κυριακής προς τη Δευτέρα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της Καρύστου και υπέβαλε μήνυση σε βάρος της κυρίας Ζαφειράκου για παράβαση του άρθρου 7 ́ ́ενδοοικογενειακή απειλή ́ ́ ,του Ν. 3500/2006 ́ ́ Νομοθεσία Περί Ενδοοικογενειακής Βίας ́ ́, λέγοντας ότι όλα είχαν γίνει λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα όπου έκαναν τις διακοπές τους. Μάλιστα, σημειώνεται ότι η καταγγελόμενη πράξη ήταν σε βάρος του ιδίου και του 12χρονου γιου τους. 
Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, η Φαίη Ζαφειράκου συνελήφθη βάσει τη δικογραφίας που σχηματίσθηκε σε βάρος της. 
Οι αστυνομικοί μάλιστα, χορήγησαν στον παθόντα έγγραφο με πληροφορίες και οδηγίες, δυνάμει του άρθρου 21 του Ν. 3500/2006, προκειμένου να λάβει εάν το επιθυμεί την δέουσα ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς. Εκείνος απάντησε ότι δεν επιθυμούσε να μεταβεί σε δομή, ότι δεν επιθυμούσε την εφαρμογή Panic Button, τόσο για τον εαυτό του, όσο και για το παιδί, ενώ στη συνέχεια δήλωσε ρητά ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της κυρίας Ζαφειράκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr