Λουτράκι: Έφοδος στη ΔΕΥΑ από αγανακτισμένους κατοίκους – Δείτε βίντεο

Δημότες κοινοτήτων διαμαρτύρονται για διακοπές νερού και μιλούν για άνιση μεταχείριση των δημοτών

Στο κτίριο της ΔΕΥΑ Λουτρακίου βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (16.7.2024) αγανακτισμένοι δημότες κοινοτήτων όπως τα Ίσθμια και η Κυρά Βρύση, αλλά και οικισμών του δήμου, όπως η η Κλεφτοράχη, η Κατουνίστρα, το Ψυχικό, ο Άβρης, η Αγία Μαρίνα, που όπως αναφέρουν εν μέσω καύσωνα δεν έχουν νερό στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, οι κάτοικοι ανέφεραν ότι σε κάποιες περιοχές η διακοπή υδροδότησης έγινε πριν 8 και 10 ημέρες και μάλιστα απροειδοποίητα, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν τις καθημερινές τους ανάγκες.



Οι κάτοικοι που πήγαν στα γραφεία της ΔΕΥΑ διαμαρτύρονται για τις διακοπές νερού και μιλούν για άνιση μεταχείριση, ενώ προαναγγέλλουν ότι θα προσφύγουν στα δικαστήρια κατά της ΔΕΥΑ.

Συνεδριάζει εκτάκτως το ΔΣ της ΔΕΥΑ

Την Πέμπτη αναμένεται ότι θα συνεδριάσει εκτάκτως το ΔΣ της ΔΕΥΑ Λουτρακίου, ενώ οι αρμόδιοι εξετάζουν το ενδεχόμενο της επίταξης υδροφόρων ιδιωτών και αρδευτικών γεωτρήσεων ιδιωτών, για να χρησιμοποιηθεί το νερό για άλλες χρήσεις.

Η διοίκηση αναφέρει ότι προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα γραφειοκρατικά προβλήματα για να υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο για την αφαλάτωση των Ισθμίων, ώστε να προχωρήσει άμεσα το έργο.



Ειδήσεις σήμερα:

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε μ' ένα φαντασμαγορικό σόου τον Κιλιάν Εμπαπέ - Δείτε βίντεο

H τουρκάλα αρχαιολόγος που στρίμωξε τους Βρετανούς στον Δανίκα: «Πήρα προσωπικά την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα»


Ήταν μία παρεξήγηση, το λύσαμε μόνοι μας, είπε η Φαίη Ζαφειράκου για το επεισόδιο με τον Ανδρέα Κομπόση στην Κάρυστο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr