Ανώγεια: Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από συνομηλίκους του επειδή φορούσε βερμούδα και σκουλαρίκι - Δείτε βίντεο

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Τι κατήγγειλε η μητέρα του

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση του άγριου ξυλοδαρμού ενός 16χρονου από 10 περίπου άτομα, στα Ανώγεια της Κρήτης, επειδή φορούσε βερμούδα και σκουλαρίκι.

Σύμφωνα το anogi.gr, όπου η μητέρα του θύματος έστειλε επιστολή, το παιδί έχει καταγωγή από τα Ανώγεια και διαμένει μόνιμα στην Αθήνα με την οικογένειά του.

Το άγριο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος, που βρίσκεται στην περιοχή για διακοπές, ξυλοκοπήθηκε από συνομηλίκους του επειδή φορούσε βερμούδα και σκουλαρίκι. 



Δύο νεαροί που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν, προσπάθησαν να υπερασπιστούν τον 16χρονο αλλά δεν τα κατάφεραν αφού στοχοποιήθηκαν και αυτοί από την ομάδα των 10 νταήδων.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων από συγγενείς του και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

«Δυστυχώς, το δικό μου παιδί, μέσα στο ίδιο μου το χωριό, βίωσε με τον πιο άσχημο και αφιλόξενο τρόπο το νταϊλίκι και την ενορχηστρωμένη επίθεση άλλων παιδιών, γιατί απλά δεν τους άρεσε το γεγονός ότι κυκλοφορεί στα Ανώγεια με βερμούδα και σκουλαρίκι στο αυτί» έγραψε η μητέρα του 16χρονου που κατήγγειλε το περιστατικό.

Αυτά είναι σήμερα τα κριτήρια των δεκαπεντάχρονων παιδιών που ασφυκτιούν μέσα στα ίδια τους τα όρια και πλαίσια, που προφανώς άλλοι τους έχουν επιβάλλει. Είσαι ξένος, δεν ντύνεσαι σαν κι εμάς, δεν είσαι σαν και μας…τότε όχι, δεν ανήκεις εδώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε μ' ένα φαντασμαγορικό σόου τον Κιλιάν Εμπαπέ - Δείτε βίντεο

H τουρκάλα αρχαιολόγος που στρίμωξε τους Βρετανούς στον Δανίκα: «Πήρα προσωπικά την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα»


Ήταν μία παρεξήγηση, το λύσαμε μόνοι μας, είπε η Φαίη Ζαφειράκου για το επεισόδιο με τον Ανδρέα Κομπόση στην Κάρυστο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr