Φωτιά στους Ευζώνους - Κλειστό το Τελωνείο

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν για την κατάσβεση  39 πυροσβέστες με 12 οχήματα ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις νερού και ένα ελικόπτερο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά κοντά στο τελωνείο των Ευζώνων, στο Κιλκίς.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:00 σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Τσολιάδες. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν για την κατάσβεση 39 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις νερού και ένα ελικόπτερο.


.




Κλειστό το τελωνείο των Ευζώνων 

Λόγω της πυρκαγιάς, δεν διεξάγονται διελεύσεις οχημάτων, από και προς το ελληνικό έδαφος, μέσω του Τελωνείου των Ευζώνων. 

Προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση των επίγειων δυνάμεων πυρόσβεσης στο σημείο αποφασίστηκε να κλείσει η ΠΑΘΕ, από το ύψος της γέφυρας Πολυκάστρου μέχρι το τελωνείο των Ευζώνων, και η κυκλοφορία για τα οχήματα που κινούνται προς τα βόρεια σύνορα διεξάγεται μέσω του Πολυκάστρου.

Παράλληλα, οι τελωνειακές αρχές της γειτονικής χώρας έκλεισαν την είσοδο προς το ελληνικό έδαφος για να αντιμετωπιστεί η φωτιά και εφόσον οι ελληνικές αρχές ανάψουν το «πράσινο φως» θα αποκατασταθεί η λειτουργία στο συνοριακό πέρασμα προς τη χώρα μας.


Ειδήσεις σήμερα:

Κατ Τόρες: Η σκοτεινή πραγματικότητα της Βραζιλιάνας influencer που καταδικάστηκε για σωματεμπορία

Σφοδρή επίθεση της Άγκυρας στον Δένδια- Τον κατηγορεί ότι θέλει να κάνει καριέρα δημιουργώντας προβλήματα


H τεχνολογία δείχνει πώς τη γλίτωσε ο Τραμπ για ένα εκατοστό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr