Κρήτη: Έκαναν SUP και παρασύρθηκαν από τους ανέμους – Ανάμεσά τους και ανήλικοι

Επιχείρησε το λιμενικό

Σε περιπέτεια μπήκαν τρεις τουρίστες, ανάμεσά τους και ανήλικοι, που επιχείρησαν να κάνουν SUP (σανίδα όρθιας κωπηλασίας) αλλά παρασύρθηκαν από τα κύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν οι τρεις Βέλγοι ηλικίας 47, 13 και 8 ετών, ήθελαν να κάνουν SUP στην θαλάσσια περιοχή του Ροδάκινου στην Αγία Γαλήνη.

Ο 47χρονος βρισκόταν σε μία σανίδα και τα δύο παιδιά σε μία δεύτερη όταν εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή παρασύρθηκαν από τα κύματα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το λιμεναρχείο Αγίας Γαλήνης που έσπευσε με ένα ναυαγοσωστικό σκάφος ενώ ενημερώθηκε και ένα παραπλέον πλοίο.

Οι τρεις Βέλγοι εντοπίστηκαν και περισυλλέχθηκαν με ασφάλεια με τις αρχές να τους μεταφέρουν στο αλιευτικό καταφύγιο του Πλακιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι λιμενικοί συνέλαβαν τον εκμισθωτή των θαλάσσιων μέσων αναψυχής επειδή τους ενοικίασε τις σανίδες την ώρα που κυριαρχούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Πηγή: www.cretapost.gr 


Ειδήσεις σήμερα:


Φρένο στο «Airbnb» σε 11 περιοχές της Αττικής φέρνει το νέο χωροταξικό σχέδιο για τον τουρισμό

Αργολίδα: Ξυλοδαρμός με καρέκλες και τραπέζια σε πανηγύρι, στο νοσοκομείο τραυματίες

Κινέζος μεγιστάνας καταδικάστηκε στις ΗΠΑ για απάτη 1 δισ. δολαρίων – Έπαιρνε λεφτά από followers και αγόραζε γιοτ και αυτοκίνητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr