Ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία οι δύο από τους δράστες που χτύπησαν χωρίς λόγο και με απίστευτη αγριότητα την οικογένεια των τουριστών που διασκέδαζαν σε μπαρ του Ηρακλείου τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 31χρονο από χωριό του Μυλοποτάμου και έναν 32χρονο από περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου, ενώ κατά πληροφορίες αναζητούνται άλλοι δύο.
Οι δύο δράστες - όπως και οι άλλοι δύο που δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμη - αναζητούνται, αν και από χθες έχει παρέλθει το αυτόφωρο.
Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, αφού η οικογένεια των αλλοδαπών βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη χτυπημένη στο νοσοκομείο. Μάλιστα, προκάλεσε την παρέμβαση της Υπουργού Τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη, η οποία επικοινώνησε με το διοικητή του νοσοκομείου για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του Ελληνο-Καναδού πατέρα της οικογένειας, που χρειάστηκε νοσηλεία, μετά την απόκλητη και αναίτια επίθεση των 4 νταήδων.
Ανοιξιάτικες επιλογές ένδυσης και υπόδησης, για εμφανίσεις που συνδυάζουν τη χαλαρότητα του casual με το athleisure και που σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου, χωρίς καμία προσπάθεια.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!