Ολυμπιακοί Αγώνες «Παρίσι 2024»: Θα είμαστε εκεί!

Ολυμπιακοί Αγώνες «Παρίσι 2024»: Θα είμαστε εκεί!

Μια μοναδική εμπειρία τηλεθέασης με εκατοντάδες ώρες ζωντανής δράσης,  δεκάδες συνεντεύξεις και εμπεριστατωμένες αναλύσεις, μέσα από 7+1 pop up κανάλια Eurosport, αποκλειστικά διαθέσιμα μέσα από το Vodafone TV

vodTVhd1_2

Sponsored Content

Επιτέλους, η ώρα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 πλησιάζει. Σαν να μην πέρασε στιγμή από τότε που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά, εξακολουθούν να τραβούν την προσοχή του κοινού, να προκαλούν ενθουσιασμό και θαυμασμό. Εντυπωσιακές τελετές έναρξης και λήξης, κορυφαίοι αθλητές, απίστευτα ρεκόρ και συγκινητικές στιγμές είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τους Αγώνες.
Φέτος, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς αναμένεται να γράψει ιστορία. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού θα περιλαμβάνουν μια μεγαλειώδη τελετή έναρξης εκτός σταδίου - από το Βοτανικό Κήπο μέχρι το Τροκαντερό -, αγωνίσματα κολύμβησης στο Σηκουάνα, αγωνίσματα ιππασίας στις Βερσαλίες και πολλά ακόμη. Αυτοί οι Αγώνες θα είναι διαφορετικοί!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ PARIS 2024 I EUROSPORT HOME OF OLYMPICS

Τα καλά νέα είναι ότι το Eurosport έχει κρατήσει θέση στην πρώτη σειρά για να απολαύσουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» μέσα από το Vodafone TV. Έχουμε λοιπόν την ευκαιρία να χαρούμε τη δράση μέσα από 820 ώρες αθλητικού περιεχομένου στα 7+1 pop up κανάλια Eurosport που θα βρούμε αποκλειστικά στο Vodafone TV. Θα παρακολουθήσουμε μια εκτεταμένη κάλυψη αγώνων τένις, βόλεϊ, χάντμπολ, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, και πολεμικών τεχνών, αλλά και την πορεία των Ελλήνων αθλητών. Θυμίζουμε ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από 101 αθλητές και αθλήτριες (42 γυναίκες, 59 άνδρες) σε 17 αθλήματα.

Τα 7+1 Eurosport pop up κανάλια θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα πακέτα Vodafone TV από τις 18/07/2024 έως και τις 14/08/2024, στις θέσεις 503-510 του οδηγού προγράμματος των καναλιών. Οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα θέασης στη γλώσσα προτίμησής τους (ελληνικά ή αγγλικά), επανεκκίνησης τηλεοπτικού προγράμματος που βρίσκεται σε εξέλιξη (restart) και θέασης τηλεοπτικού προγράμματος για 7 ημέρες από την ημερομηνία προβολής του (catch-up 7 ημερών).
Συντονιζόμαστε και ξεκινάμε! Μάθε περισσότερα εδώ


Info
Το Vodafone TV προσφέρει μια ποικιλία από 25+ κανάλια όπως HISTORY, NATIONAL GEOGRAPHIC, E! NICKELODEON κ.λπ., και πρόσβαση σε έναν πλούσιο on demand κατάλογο ταινιών και σειρών από τους διασημότερους δημιουργούς περιεχομένου όπως Warner Bros, Disney+, Viaplay και φυσικά το αποκλειστικό περιεχόμενο της ΗΒΟ.

Μπορούμε να αποκτήσουμε το Vodafone TV ως standalone υπηρεσία ή κάνοντας νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber έως 1Gbps απολαμβάνοντας όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Vodafone TV και υπερυψηλές ταχύτητες σε προνομιακή τιμή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης