Φωτιά στη Θεσσαλονίκη: Καλύτερη η εικόνα στον Τρίλοφο, σε αυλές σπιτιών έφτασαν οι φλόγες

Φωτιά στη Θεσσαλονίκη: Καλύτερη η εικόνα στον Τρίλοφο, σε αυλές σπιτιών έφτασαν οι φλόγες

Εστάλη 112 - Αυξήθηκαν τα εναέρια μέσα που επιχειρούν - Εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πυροσβέστη που παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα - Φωτιά και στη Νεοχωρούδα, στη δυτική Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο

fwtia_xr
Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης σε χαμηλή βλάστηση σε ρέμα, ανάμεσα σε Τρίλοφο και Πλαγιάρι, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σε αυλές σπιτιών έφτασαν οι φλόγες από την πυρκαγιά στον Τρίλοφο ενώ οι προσπάθειες για την κατάσβεσή της βρίσκονται σε εξέλιξη. Στο σημείο επιχειρούν 44 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων και 12 οχήματα της πυροσβεστικής ενώ αυξήθηκαν τα εναέρια μέσα που συμμετέχουν στις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς από δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο σε τέσσερα αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2smrb2ydkft)


Κλείσιμο




Στο μεταξύ, ήχησε το 112 για την φωτιά ανάμεσα σε Τρίλοφο και Πλαγιάρι, οπου ζητείται από τους κατοικους να βρίσκονται σε ετοιμότητα. Μηχανήματα έργου βρίσκονται στο σημείο και ανοιγουν αντιπυρικές ζώνες. 

Thestival.gr Φωτιά στο Πλαγιάρι


Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχει κληθεί στην περιοχή, καθώς πυροσβέστης αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα και κρίθηκε απαραίτητη η παρουσία πληρώματος για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.



thermi_2

Φωτιά και στη Νεοχωρούδα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά που μαίνεται σε οικοπεδικό χώρο στη Νεοχωρούδα, στα δυτικά της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε στις 14:15 το μεσημέρι και στο σημείο για την κατάσβεση της επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα της υπηρεσίας.

neoxorouda1



Φωτογραφίες - Βίντεο: Πυρκαγιά Ενημέρωση / Facebook- Thestival


Ειδήσεις σήμερα:

Ποια είναι η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram: Η Ελληνίδα μάνα της και το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο

Αφηνίασαν οι Τούρκοι με τη Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας για την αφίσα του Ατατούρκ: Να γυρίσεις πίσω κολυμπώντας


Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης: Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης