Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή στο κέντρο της πόλης με κοντάρια, ρόπαλα και καρέκλες - Βίντεο και φωτογραφίες

Όλα φέρονται να ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα παλαιστινιακής καταγωγής δέχθηκε λεκτική επίθεση από ομάδα Σύρων πολύ κοντά στην Πλατεία Αντιγονιδών

Συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (18/7) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Συγγρού με Κρυστάλλη, μεταξύ αλλοδαπών συριακής και παλαιστινιακής καταγωγής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των εμπλεκομένων που επικαλείται το grtimes, όλα φέρονται να ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα παλαιστινιακής καταγωγής δέχθηκε λεκτική επίθεση από ομάδα Σύρων πολύ κοντά στην Πλατεία Αντιγονιδών. Όταν η γυναίκα επέστρεψε στο κατάστημα που διατηρεί μαζί με τον σύντροφό της επί της οδού Κρυστάλλη, εκείνος βγήκε από το μαγαζί και προσπάθησε να κινηθεί προς τους Σύρους ώστε να ζητήσει τον λόγο.

Εκείνη την στιγμή -σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος- είδε μια ομάδα περίπου δέκα ατόμων, με καρέκλες, λοστάρια, ρόπαλα και κοντάρια να επιτίθεται αρχικά στους ίδιους και έπειτα στο κατάστημα, κατεβάζοντας τον υαλοπίνακα με μια καρέκλα και προκαλώντας φθορές στο εσωτερικό του.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο:


Επιπλέον τα θύματα ανέφεραν ότι κατά την επίθεση, οι δράστες τους έκλεψαν τα κινητά τους τηλέφωνα και τους αφαίρεσαν ένα ποσό από τις εισπράξεις του καταστήματος το οποίο κυμαίνεται από 300 έως 400 ευρώ.

Στο μεταξύ η γυναίκα που νωρίτερα φέρεται να κακοποιήθηκε λεκτικά, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η ίδια ανέφερε ότι δέχθηκε χτύπημα από ξύλο στο στήθος, ωστόσο διασώστες που την εξέτασαν ανέφεραν ότι έπαθε κρίση πανικού.

Ο σύντροφός της μεταφέρθηκε στο ΑΤ προκειμένου να δώσει κατάθεση για το συμβάν, ενώ η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ξεπέρασε τους 43°C ο υδράργυρος - Επιμένουν και την Παρασκευή οι υψηλές θερμοκρασίες

Εκλογές ΗΠΑ - Axios: Πληροφορίες για απόσυρση Μπάιντεν ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο - Τον πιέζουν φίλοι και συνεργάτες

Βανδή: Μας προστάτευσαν για να φύγουμε, λέει συνεργάτιδά της μετά την ακύρωση της συναυλίας της στην Τουρκία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr