Κρήτη: Άνδρας επιτέθηκε σε ηλικιωμένη - Πυγμάχος τον κυνήγησε και τον έπιασε

Κρήτη: Άνδρας επιτέθηκε σε ηλικιωμένη - Πυγμάχος τον κυνήγησε και τον έπιασε

Η γυναίκα τραυματίστηκε και σηκώθηκε με τη βοήθεια των περαστικών

pigmahos
Επίθεση από έναν άνδρα δέχθηκε μια ηλικιωμένη το απόγευμα της Τετάρτης (17/7) στα Χανιά, στην παραλιακή περιοχή του Κουμ Καπί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας χτύπησε και έριξε- για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής- τη γυναίκα στο έδαφος με αποτέλεσμα να την τραυματίσει. Στο σημείο όπως είναι φυσικό, επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και η ηλικιωμένη με τη βοήθεια των περαστικών σηκώθηκε και έφυγε.

Στην περιοχή όμως, βρισκόταν ο Χανιώτης πυγμάχος Μανώλης Σαρικάκης με την ομάδα του για προπόνηση. Ξαφνικά άκουσαν φωνές και κραυγές, κρίνοντας πως πρέπει να επέμβουν προκειμένου να βοηθήσουν. Ο δράστης έτρεξε να κρυφτεί σε βραχώδη περιοχή.

kriti
Κλείσιμο


«Εγώ εκείνη την ώρα, όταν άκουγα τις φωνές είχα 23-24 άτομα που κάναμε προπόνηση και τρέχαμε. Προσπαθήσαμε να τρέξουμε για να βοηθήσουμε και στην ευθεία τον κυνήγησα για κάποια μέτρα», ανέφερε στο Creta24 ο Μανώλης Σαρικάκης.

Ο πυγμάχος προσπάθησε να προσεγγίσει τον άνδρα με ευγενικό τρόπο, μιλώντας του και προσπαθώντας να τον ηρεμήσει. «Του είπα την ιδιότητά μου, ποιος είμαι, προσπάθησα να τον συνετίσω με πολύ όμορφο τρόπο, να μην δοθεί συνέχεια. Με το που έγινε το περιστατικό καλέσαμε αμέσως την Αστυνομία», πρόσθεσε. Ο άνδρας όμως, δεν ηρεμούσε και επιτέθηκε πρώτα λεκτικά και στη συνέχεια άρχισε να πετάει πέτρες και να φτύνει τον νεαρό πυγμάχο.

epithesi
Ο Χανιώτης πυγμάχος Μανώλης Σαρικάκης


«Προσπάθησα να του μιλήσω αλλά δεν συνετιζόταν. Με έφτυσε, με πρόσβαλε, με έβριζε, μου πέταγε πέτρες στο χέρι και στον λαιμό. Προσπάθησε να μου επιτεθεί, ήρθε κατά πάνω μου. Προσπάθησα να αμυνθώ, έκανα ένα βήμα πίσω, του έδωσα δύο ελαφριά χτυπήματα, μόνο και μόνο για να τον ηρεμήσω και να τον έχω σε καταστολή μέχρι να έρθει η Αστυνομία».

Λίγο αργότερα, η Αστυνομία έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τον άνδρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Άνω - κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ για την αποχώρηση Δραγασάκη: Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, οι αντιδράσεις και ο… Πολάκης

Πανώλη στα πρόβατα: Φόβος για την εξάπλωση του ιού και εκτός Καλαμπάκας

Βανδή: Μας προστάτευσαν για να φύγουμε, λέει συνεργάτιδά της μετά την ακύρωση της συναυλίας της στην Τουρκία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης