Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Απένειμε 110+1 υποτροφίες ύψους €1.500.000

Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Απένειμε 110+1 υποτροφίες ύψους €1.500.000

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών θέτει, διαχρονικά στο επίκεντρο του κοινωνικού της έργου τον τομέα της Παιδείας και την χορήγηση υποτροφιών, υποστηρίζοντας έμπρακτα τη νέα γενιά της χώρας

melina-travlou
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής Υποτροφιών Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024, στον αρχαιολογικό χώρο Ολυμπιείου. Την εκδήλωση χαιρέτισε η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών θέτει, διαχρονικά στο επίκεντρο του κοινωνικού της έργου τον τομέα της Παιδείας και την χορήγηση υποτροφιών, υποστηρίζοντας έμπρακτα τη νέα γενιά της χώρας. Ακολουθώντας τη δέσμευσή της «Κοινωνία και Ναυτιλία Πάντα Μαζί», η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών θέσπισε πέρυσι το ιδιαίτερα διευρυμένο πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ +100 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ», καθώς και την υποτροφία με τη συμβολική ονομασία «Αριστεία», για την, τον άριστο των αρίστων. Οι υποτροφίες αφορούν σε σπουδές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, σε μεταπτυχιακά προγράμματα προδιδακτορικού επιπέδου, πλήρους μονοετούς ή διετούς φοίτησης.

Το φετινό πρόγραμμα ενισχύθηκε αριθμητικά και ανέρχεται στις 110 συν την υποτροφία «Αριστεία», με το ύψος του να ξεπερνά το €1.500.000!

Συγκεκριμένα, χορηγήθηκαν υποτροφίες σε 46 νέες και 65 νέους αριστούχους, από 20 περιοχές της πατρίδας μας, ώστε να ακολουθήσουν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές σε 10 επιστημονικά πεδία, σε 14 χώρες, σε 52 Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Κλείσιμο
Στην εκδήλωση οι απόλυτοι πρωταγωνιστές ήταν οι υπότροφοι, οι οποίοι πήραν τον λόγο από την Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Μελίνα Τραυλού (κεντρική φωτό), συστήθηκαν και τοποθετήθηκαν για τα όνειρά τους και για την αξία της υποτροφίας και της αριστείας τους, στέλνοντας το δικό τους ηχηρό μήνυμα στη νέα γενιά, σε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα, στον εμβληματικό χώρο που δεσπόζουν οι Στύλοι Ολυμπίου Διός.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε φωτογραφίες στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Λάβρος ο Καρτερός κατά Κασσελάκη μετά την αποχώρηση Δραγασάκη: Θα πνιγεί στις ίδιες του τις αντιφάσεις

Με κόκκινο μπικίνι η Ελένη Βουλγαράκη, «α ρε Φώτη τι περνάς» της γράφουν

Αποζημίωση $2 εκατ. σε οικογένεια Ελληνοαμερικανού για τα θανάσιμα εγκαύματα από ντους με νερό θερμοκρασίας 65 βαθμών Κελσίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης