Aegean: Δεν υπάρχουν προβλήματα στις πτήσεις μας, είναι πιθανό να υπάρξουν τις επόμενες ώρες από και προς αεροδρόμια που επηρεάστηκαν από τη βλάβη

Aegean: Δεν υπάρχουν προβλήματα στις πτήσεις μας, είναι πιθανό να υπάρξουν τις επόμενες ώρες από και προς αεροδρόμια που επηρεάστηκαν από τη βλάβη

Η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας - Κανένα πρόβλημα με πτήσεις και λειτουργία, λέει και η SKY Express

AEGEAN
Βλάβη σε κάποιες υπηρεσίες της Microsoft παραλύει σήμερα πολλές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, την ώρα που ο τεχνολογικός κολοσσός ανέφερε ότι λαμβάνει «μέτρα άμβλυνσης» μέχρι να διευθετήσει το πρόβλημα.

Σε ανακοίνωσή της η Aegean ανέφερε πως ως τώρα δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, ωστόσο  έχουν επηρεαστεί ορισμένες υπηρεσίες του site της, ενώ ενδέχεται να επηρεαστούν και πτήσεις από και προς αεροδρόμια, των οποίων η λειτουργία έχει επηρεασθεί.

Η ανακοίνωση της Aegean

Η AEGEAN ενημερώνει ότι, όπως αποτυπώνεται και σε δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, λόγω των προβλημάτων σε πάροχο συστήματος antivirus, έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στις αερομεταφορές παγκοσμίως, χωρίς όμως να έχει επηρεαστεί σημαντικά η δική μας επιχειρησιακή λειτουργία.

Ωστόσο, λόγω των προβλημάτων που έχουν προκληθεί σε όλη την παγκόσμια αλυσίδα και σε συστήματα υποστήριξης, έχουν επηρεαστεί ορισμένες υπηρεσίες του site μας, ενώ ενδέχεται να επηρεαστούν και πτήσεις μας από και προς αεροδρόμια, των οποίων η λειτουργία έχει επηρεασθεί.

Κλείσιμο
Οι επιβάτες μας μπορούν να ενημερώνονται από όλα τα επίσημα κανάλια της εταιρείας.

Sky Express: Κανονικα οι πτήσεις, δεν έχει επηρεαστεί η επιχειρησιακή λειτουργία

Κανονικά πραγματοποιούνται οι πτήσεις της Sky Express, χωρίς να έχει επηρεαστεί η επιχειρησιακή της λειτουργία, σύμφωνα με την ενημέρωση που παρχείχε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

«Η SKY express, με αφορμή τα δημοσιεύματα εγχώριου και διεθνούς Τύπου αναφορικά με τα ζητήματα που έχουν παρουσιαστεί σε αεροπορικές εταιρείες λόγω προβλήματος σε πάροχο συστήματος, ενημερώνει το επιβατικό της κοινό ότι οι πτήσεις της πραγματοποιούνται κανονικά, και η επιχειρησιακή λειτουργία της εταιρείας δεν έχει επηρεαστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 400 οι κυβερνοεπιθέσεις στο Κτηματολόγιο - Απετράπη η πρόσβαση στη βάση δεδομένων

Συγκλονίζει η γυναίκα – σύμβολο Χαρίτα Μάντολες, 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο: Νομίζω ότι δεν πέρασε ούτε ημέρα από τότε


Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης για τον καύσωνα: 41αρια μέχρι και τη Δευτέρα - Πότε θα δροσίσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης