Βουλή: Ξεκινά η επεξεργασία του σχεδίου νόμου για την Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πύλη και το Ψηφιακό Φροντιστήριο

Βουλή: Ξεκινά η επεξεργασία του σχεδίου νόμου για την Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πύλη και το Ψηφιακό Φροντιστήριο

Ξεκινά σήμερα στις 13.00 στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων η επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Παιδείας

BOYLH_2
Σε λίγη ώρα – στη 13.00 - ξεκινά στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων η συζήτηση επί του σχεδίου νόμου, που αφορά σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και αποτελείται από 119 άρθρα.

Το σχέδιο νόμου κατατέθηκε στη Βουλή προς ψήφιση από τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη. Έχει τίτλο «Ρυθμίσεις για την Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πύλη και το Ψηφιακό Φροντιστήριο, επαγγελματικός προσανατολισμός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, μέτρα στήριξης του εκπαιδευτικού συστήματος στις απομακρυσμένες περιοχές και λοιπές ρυθμίσεις του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού» και διατρέχει όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, εισηγητής είναι ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος και από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, εισηγήτρια θα είναι η Ράνια Θρασκιά.

Υπενθυμίζεται, ότι προηγήθηκε η δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση επί του σχεδίου νόμου, η οποία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 16 Ιουλίου.


Ειδήσεις σήμερα:

«Έπεσαν» τα συστήματα σε τράπεζες, αεροπορικές και μέσα ενημέρωσης διεθνώς λόγω προβλήματος με τη Microsoft

Ο 44χρονος έψαχνε στο διαδίκτυο για τον τοπογράφο που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό - Τι αποκάλυψαν τα κινητά του

Αποζημίωση $2 εκατ. σε οικογένεια Ελληνοαμερικανού για τα θανάσιμα εγκαύματα από ντους με νερό θερμοκρασίας 65 βαθμών Κελσίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης