Σκιάθος: 66χρονη Βρετανίδα έχασε τη ζωή της από πνιγμό
Πιθανότατα έχασε τις αισθήσεις της λόγω της ζέστης στην περιοχή
Μία 66χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της λίγο μετά το μεσημέρι, την ώρα που κολυμπούσε στην παραλία Αχλαδιές της Σκιάθου.
Η άτυχη γυναίκα, από το Ηνωμένο Βασίλειο, βρισκόταν στο νησί για διακοπές και κατέβηκε από το ξενοδοχείο στην ακτή για να κολυμπήσει. Όμως, έχασε τις αισθήσεις της, πιθανόν λόγω της έντονης ζέστης στην περιοχή. Η γυναίκα εντοπίσθηκε από τον ναυαγοσώστη της παραλίας που την έβγαλε στην αμμουδιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο ναυαγοσώστης όσο και ιδιώτης γιατρός έκαναν ΚΑΡΠΑ στην 66χρονη Βρετανίδα και ενώ μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας της Σκιάθου, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.
Η γυναίκα αναμένεται να μεταφερθεί στον Βόλο ώστε να γίνει νεκροψία και νεκροτομή.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!