Ομόνοια: Ανατριχιαστική η περιγραφή της 25χρονης που δέχθηκε επίθεση - «Μου έκλεισε το στόμα και μου φώναζε "σεξ"»

Ομόνοια: Ανατριχιαστική η περιγραφή της 25χρονης που δέχθηκε επίθεση - «Μου έκλεισε το στόμα και μου φώναζε "σεξ"»

«Tρομοκρατήθηκα και άρχισα να ουρλιάζω βοήθεια και προσπαθούσα να βγάλω το κεφάλι μου από το κεφαλοκλείδωμα του» περιγράφη η νεαρή κοπέλα

omonoia-epithesi
Με τρεμάμενη φωνή, η 25χρονη κοπέλα που γλίτωσε από τον «δράκο» της Ομόνοιας την τελευταία στιγμή, μίλησε για τις δραματικές στιγμές που έζησε και ανατριχιάζει με την περιγραφή της.

Η νεαρή γυναίκα είχε πάει με τις φίλες της να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση στο κέντρο της Αθήνας. Καθώς επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι της, στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια, αντιλήφθηκε ότι την ακολουθούσε ένας αλλοδαπός. Προσπαθώντας να τον αποφύγει πήγε στο απέναντι πεζοδρόμιο, όμως και πάλι εκείνος την ακολούθησε.

«Για περίπου δύο με 3 λεπτά προχωρούσαμε παράλληλα. Άρχισα να κάνω βήματα προς τα πίσω γιατί τον ένιωθα να έρχεται απειλητικά προς το μέρος μου. Ήρθε και με άρπαξε, μου έκλεισε με το ένα χέρι το στόμα και με το άλλο μου έπιασε τη μέση. Βαλλόμουν σωματικά και δεν είχα τη δύναμη να αντιδράσω είχα παγώσει ολόκληρη», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Star.

«Τον έσπρωξα ενστικτωδώς για να δω αν κρατάει αιχμηρό αντικείμενο, κάποιο μαχαίρι για να μη με σκοτώσει. Μου επιτέθηκε ξανά, μου έκλεισε το στόμα και καθ’ όλη τη διάρκεια μου φώναζε στο αυτί "σεξ, σεξ, σεξ". Στη δεύτερη φορά που μου επιτέθηκε επειδή έκανε την κίνηση να με πάει προς τον τοίχο του στενού, τρομοκρατήθηκα και άρχισα να ουρλιάζω βοήθεια και προσπαθούσα να βγάλω το κεφάλι μου από το κεφαλοκλείδωμα του. Επειδή φώναξα πάρα πολύ δυνατά, τρομοκρατήθηκε. Μου είχε κοπεί η ανάσα, δεν μπορούσα να ανασάνω. Πρώτη φορά ένιωσα σαν να πάθαινα κρίση πανικού», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Ολο αυτό το σκηνικό κράτησε περίπου 4 λεπτά, μέχρι που για καλή της τύχη περνούσε ένας άνδρας με παρέα από το σημείο και φώναξε στον δράστη, ο οποίος τράπηκε σε φυγή.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2uj1vvo4zb5)

Δείτε το βίντεο-σοκ όπου ακούγεται η γυναίκα να ουρλιάζει για βοήθεια:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2ub4pinint5)
 

Η περιγραφή του δράστη

Η 25χρονη, έχει δώσει πλήρη περιγραφή στην αστυνομία για τον δράστη. Κάνει λόγο για έναν αλλοδαπό, μετρίου αναστήματος, με σπαστά έως και καθόλου ελληνικά, και το χαρακτηριστικό του είναι ότι έχει κοντοκουρεμένο μούσι.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, ενώ να σημειωθεί ότι ο άνδρας έχει κάνει τρεις απόπειρες να βιάσει κοπέλες, καθώς παραμονεύει να εντοπίσει τα θύματά του, σε μέρη με χαμηλό έως καθόλου φωτισμό.

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ νότια της Παλαιοχώρας Χανίων - Σημαντικό ότι σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή, λέει ο Χουλιάρας


Ντόναλντ Τραμπ: Δεν με προειδοποίησε κανείς πριν ανέβω στη σκηνή


«Καμίνι» και την Κυριακή η χώρα για 14η ημέρα - Έρχεται μικρή «ανάσα» από την Τρίτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης