Αρκαδία: Ξυλοκόπησε τον 64χρονο μέχρι θανάτου σε βάφτιση επειδή θεώρησε ότι φλέρταρε τη γυναίκα του

Αρκαδία: Ξυλοκόπησε τον 64χρονο μέχρι θανάτου σε βάφτιση επειδή θεώρησε ότι φλέρταρε τη γυναίκα του

Οι δράστες αρχικά εγκατέλειψαν για λίγα λεπτά το θύμα αιμόφυρτο στην πλατεία, στη συνέχεια γύρισαν και τον αποτελείωσαν

photo-1
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα του Αγίου Πέτρου του δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην Αρκαδία από τη δολοφονία του 64χρονου συγχωριανού τους, Νίκου Μαστραντώνη, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στην πλατεία του χωριού τα ξημερώματα από ένα ζευγάρι μετά το τέλος μιας βάφτισης όπου ήταν όλοι καλεσμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και με αυτόπτη μάρτυρα , ο οποίος μιλάει στο protothema.gr όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα φλέρταρε τη γυναίκα του δράστη με αποτέλεσμα ο δράστης σε κατάσταση μέθης να τον ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ οι δράστες αρχικά εγκατέλειψαν για λίγα λεπτά το θύμα αιμόφυρτο στην πλατεία, στη συνέχεια γύρισαν και τον αποτελείωσαν.
photo-2
photo-1
Κλείσιμο


«Χθες το μεσημέρι έγινε μια βάφτιση στο χωριό μας και το γλέντι κράτησε 12 ολόκληρες ώρες. Οι καλεσμένοι ξεκίνησαν να τρώνε και να πίνουν από το μεσημέρι και σηκώθηκαν να φύγουν από το τραπέζι στις 02.00 τη νύχτα. Ήταν αναμενόμενο ότι κάτι κακό θα συμβεί γιατί ήταν πολύς ο κόσμος,μεγάλο το γλέντι και οι περισσότεροι ήταν μεθυσμένοι.Κατά τις 02.00 τη νύχτα έφυγε μια παρέα από το γλέντι και πήγε προς το καφενείο της πλατείας για να πιουν καφέ και να συνέλθουν από το μεθύσι.

Εκεί , λοιπόν , το θύμα προφανώς φλέρταρε με μια γυναίκα από την παρέα κι ο άντρας της ενοχλήθηκε κι άρχισε να τον γρονθοκοπεί . Εκτός από τον άντρα της γυναίκας , σηκώθηκε κι άλλος από την παρέα και τον χτυπούσε κι εκείνος . Κάποια στιγμή τον άφησαν τον άνθρωπο μισολιπόθυμο στην πλατεία ενώ το θύμα είχε τις αισθήσεις του ακόμα , γιατί κάτι ψέλιζε.

Αφού τον παράτησαν για λίγα λεπτά γιατί η γυναίκα του δράστη ήταν φοβισμένη και του φώναζε να σταματήσει και του ζητούσε να φύγουν,στη συνέχεια ξαναγύρισαν και τον αποτελείωσαν.

Μάλιστα, ο δράστης όταν είδε το θύμα χωρίς τις αισθήσεις του, κατάλαβε τι έχει κάνει κι άρχισε να του φωνάζει να σηκωθεί. Ο άνθρωπος βέβαια είχε ήδη πεθάνει. Από όσο γνωρίζω , η γυναίκα με τον άντρα της έχουν αναλάβει την ευθύνη για το θάνατο του Νίκου αλλά ήταν κι άλλος από την παρέα που τον χτύπησε…» λέει στο photothema.gr άνθρωπος που ήταν μπροστά στο τραγικό συμβάν.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε τρομερή πίεση ο Μπάιντεν για να αποσυρθεί - «Μας καταστρέφεις, δεν μπορείς να νικήσεις» του είπε η Πελόζι


Εκτός κινδύνου ο συνοριοφύλακας που πυροβολήθηκε στο Σουφλί - Τα σενάρια για τα «άγνωστα άτομα»


Σεισμός 5,3 Ρίχτερ νότια της Παλαιοχώρας Χανίων - Σημαντικό ότι σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή, λέει ο Χουλιάρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης